Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения
Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика
caduceus:
атос
И това е само една малка част от свободно достъпните данни, плюс това доста старо инфо.
Юлиан
Както винаги, четеш и разбираш само каквото ти се побира в наличните вече ресурси ;D Постоянният магнит в определена форма и конкретно място от него наистина е доста силен торсионен генератор /по-скоро концентратор/. Това фокусирано поле може да се усили допълнително чрез обработка със ВН и ВЧ поле по определена технология. Моята естествено си я знам само аз и още един-двама приятели с които работим, но такава са имали и Флойд Спарки Суийт по отношение на VTA, както и проф. Сърл по отношение на SEG.
Никой не говори за магнитни полюси и прочее стандартни неща - описал съм достатъчно теорията и практиката си в някои заключени от предишните админи теми. Там оргонното поле е слабо и въпреки че има някакъв полезен ефект, той е незначителен. Магнитните полюси съдържат оргонна компонента около три-четири пъти по-слаба от въпросното място с нисък магнитен интензитет. Това си е почти изцяло мое откритие и методика - но няма смисъл да обяснявам отново, защото пак ще ми блокират вероятно и тази тема ;)
Обработката позволява да се повиши отдаването на оргон, извлечен от полето на магнит със средна сила десетки пъти. Получава се един вид подреждане на домейни - подобно на магнитните, но оргонни. Не искам да навлизам в подробности, защото тази технология е една от тези, които ползвам при изготвяне на повечето от продуктите ми /вече над десет на брой - но само в два има магнити, обработката касае и специфични многожилни проводници тип литцендрат - които си правим сами и са ползвани в останалите ми неща :)/.
На който му е интересно това което правя, имам три сайта и един форум - да чете.
Поздрави!
juliang:
Кадуцей, аз цитирам неща които навярно и ти самия ще кажеш, че са неверни. Или са поднесени чрез неверни термини - както искаш го разбирай.
Жидкое топливо няма как да има повишена топлоотдача. Топлоотдачата зависи от броя въглеродни и водородни атоми в горивото, които влизат в химическа реакция с кислорода от въздуха. Няма как с магнити да промениш това. То е чиста химия, валенции и т.н. - неща които са достатъчно добре изучени и измерени от конвеционалната химия и физика.
Сега ... мисля че ти сам с половин уста споменаваш, че твоите изделия специално за ДВГ не работят на магнитен принцип. Т.е. отричаш че ... подреждаш молекулите на въздуха и горивото с магнитите, или разкъсваш въглеводородните връзки на горивото. Поправи ме ако греша, но съм останал с такова впечатление. Еле па ако става въпрос за кутийки, които се слагат на акумулатора ... те явно нямат нищо общо с горивото.
Така че и въпроса с более полного сгорания топлива също звучи някак си не на място. Ефекта ще е измерим само в лабораторни условия, ако изобщо се прояви.
Та задявката ми беше специално за този документ. Аз намерих една умряла муха в тая супа, и почвам да се отнасям с голяма доза скептицизъм към всичко останало в чинията. А тая чиния съм я видял отдавна, прегледах я отгоре-отгоре още кат се появи в твоя форум. Така че не е прав Атос де вика, че нищо не ядем, даже плюем това дет ни се предлага ... :)
Аtos:
Хахаха, ми...с каквото си свикнал, бре!
В Тайланд някои червеи са деликатес, ако ме разбираш ;D
caduceus:
Цапате ми темата с глупости.
Никога не съм казвал че оптимизаторите ми преподреждат въглеводородни молекули и прочее дивотии. Това е измишльотина на книжните плъхове и такова нещо няма.
При ДВГ ефектът може да се получи не само от статична или динамична обработка на горивото. Може да стане през въздуха и искрата, дори при дизели и през подгревните свещи които не работят в нормален режим. Както и да е.
Всичко което правя в областта на ДВГ или здравето е свързано с генериране, натрупване и преразпределение на оргонна енергия. Точка.
Lolla:
Здравейте, в последно време използвам колаген за пиене на капсули на тази марка която рекламират Булгарикус ,защото имам проблем със ставите или по точно имам доста неприятно усещане и пукане на глезените. Пия въпросните капсули от 2 седмици и имам облекчение поне не ми пукат така глезените.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия