Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения
Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика
nizo:
caduceus, ти се разсърди, оплю форума, а сега пак на бял кон се завръщаш. Не знам защо въпросите ми бяха преместени от някой, но ето ги пак. Тези въпроси са по темата.
1. Как се измерва оргон, без физически дефиниран еталон?
2. Какво измерваш, след като няма еталонна мярка на измерването?
3. Какво според теб е нормалното число, според което твоето число е -700?
4. Как може редовия гражданин да измери колко негативна е зоната в стаята му, за да вземе необходимите мерки?
5. Колко числа излъчва споменатото алуминиевото, сплескано, порьозно топче?
caduceus:
1.Този форум не е твой, че да ми търсиш сметка - по скоро е на всички, които са писали нещо полезно и практическо /което не може да се каже за теб/
2. Това че съм спрял да пиша по тази или друга тема, е за да не стават разправии с разни хора които не разбират от предмета, а държат да се изкажат компетентно /пак като теб/.
3. Дадох достатъчно информация за уреди, генератори и изследвания които не са направени от мен - просто си изтегли файла и прочети. Също така и измервателния уред на канадците от линка, който посочих. Ако пак продължаваш да питаш такива неща и след това, положението е неспасяемо.
4. Редовият гражданин не може да измери или направи нищо друго по специфичната тема за геопатогенните зони, освен да попита специалист. Когато ти се налага операция, не се режеш сам а ходиш в болница. Какво сложно и неразбираемо има в това?
5. Дадох елементарен пример с това "топче" за да може всеки да се пробва дали има чувствителност към такива лъчения и да си помогне сам, ако е нещо слабо. Когато се дава нещо полезно, умните хора се опитват да разберат и го използват, без много да философстват. Другите /с обратните качества спрямо първите/ се опитват да дават акъл и да разсъждават без да имат база данни и опит в темата. Как се нарича това, сам се сети. Пък ако не се сетиш, да ти кажа - тъпотия.
Това е. Имам желание да давам информация, но не на всяка цена - нямам време да се занимавам с празни приказки. Който иска, да следи темата в моя форум - там я поддържам. Тук я приключих - което не означава че съм избягал от форума. Доста по-отдавна съм от теб в него и съм бил полезен в доста неща - справка брой постове, брой отворени теми, брой практически направени и тествани във форума изделия и т.н. Така че, нека не си ги мерим - не е в твоя полза :)
Аtos:
nizo, въпросите ти бяха преместени в "Дебати", понеже не бяха в изчистена форма (както са тези тук), а бяха съвместно с личностни нападки.
caduceus, пост номер 100 ти е коригиран! Нека личните спорове и нападки не преминават в класификация "целия форум", наречен снизходително от теб "форумче, което поувяхва"!
Получаваш предупреждение!
Ако има спор или диалог, нека е в градивен, а не в деструктивен аспект!
Аtos:
caduceus, страхотно стойностен материал, цели научни трудове.
Резултати от лаборатории, графики, спектроскопии, рентген, и т.н и...каквото се сетиш...всичко по правилата на нашите "любители на научния подход"!
Колко от "анатемистите" го четоха, я да си признаят?
Е, разбирам някои колеги, че ги мързи да ровят и търсят, но да прочетат наготово сервирани им неща...не го разбирам?
Все едно да умираш от глад, някой да ти пъха храна в устата, ти да я плюеш и успоредно с това да ревеш - "Гладен съм!"
http://mazeto.net/index.php?action=dlattach;topic=9700.0;attach=43334
juliang:
--- Цитат на: atos в Юни 10, 2016, 03:09:18 pm ---caduceus, страхотно стойностен материал, цели научни трудове.
...
Все едно да умираш от глад, някой да ти пъха храна в устата, ти да я плюеш и успоредно с това да ревеш - "Гладен съм!"
--- Край на цитат ---
Само ми кажи съгласен ли си с това твърдение от "материала":
--- Цитат ---3.6 Постоянные магниты как торсионные генераторы
Наверное, простейший торсионный генератор - это постоянный магнит. Известно множество экспериментов и запатентованных технологий по активации топлива и воды, в которых главными элементами выступают постоянные магниты, иногда определённой формы - в виде конусов. Например, технология воздействия на воду с применением магнитов была разработана Н.П.Бакуровым (Тверь) [27, 28, 29, 30]. Обработанная ("омагниченная") вода обладает выраженной биологической активностью, также она меняет кинетику химических реакций, что применяется как средство против накипи в котлах. Жидкое активированное топливо обладает повышенной теплоотдачей и более полно сгорает.
--- Край на цитат ---
Ако смяташ, че котеления камък ще падне от това че си сложил магнити на водопровода, или че магнита на горивопровода ще намали разхода на гориво и ще намали токсичността на изгорелите газове ... аз повече няма да споря с теб, защото явно е ще е безмислено.
--- Цитат на: atos в Юни 10, 2016, 03:09:18 pm ---Е, разбирам някои колеги, че ги мързи да ровят и търсят, но да прочетат наготово сервирани им неща...не го разбирам?
--- Край на цитат ---
Аз обикновено поглеждам какво ми сервират пред да почна да ям. И когато видя муха в яденето си ... или избщо не го ям, или го ям с доста голяма предубеденост и предпазливост.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия