Форум > Файлов архив

Статия- Ключът към свободната енергия

<< < (5/5)

mi68:
Като прекъснеш електронния ток остава МЮнеотринния(студено електричество).Статията за магнетизма има снимка как изтича радиално от електрическа дъга(радиална енергия).Двата тока се разделят:1при високо напрежение,2висока честота,3комбинирано от 1и2.

mi68:
Вчера разглеждаш механични вълни(звук) и направих аналогии м/у електромагнитни вълни и звук.При стоящи механични вълни имаме превръщане на потенциалната  енергия в кинетична и обратно,то при електромагнитната имаме превръщане на електричната енергия в магнитна и обратно.Ако в полето на стояща вълна се постави постави потенциално поле(магнитно или електрично) то трябва да се увуличи полето на стоящата вълна и да се получи ток.
Разгледах теорията на рупора и според мен рупорната намотка е ключа на успеха.Получава се насоченост,усилване от15-30 пъти и фазова разлика м/у скороста на разпространение и излъчванито.Значи при определена честота маже да се получи положителна обратна връзка и генериране на енергия.

mi68:
Ако се върнем към класическият подход на Максуел,че имаме ток на отместването и той се получава за сметка на въртящото се електрично поле което е вихрово и се различава от електростатичното,което е отворено.Получаването на вихрово електрично поле става САМО за сметка на магнитното ,което е вихрово(затворени силови линии).За да има развитие трябва да се прояви творчество и дирекно да получим въртящо се(вихрово) електрично поле,чрез въртящт се кондензатор.Капацитетите са малки от порядъка на пикофаради и се искат огромни честоти,за това е ефектно пулсиращи с-ми.За сега разработвам трифазни електрични с-ми на базата на трифазен ток (по аналогия)но високочестотни,просто обратна задача и капацитивно високочестотно прехвърляне на енергия,нямаме ленц ефект и индуктивност т.е. електростатика заряд и компенсиран(бифилярен)магнитен заряд и така се получава ток,нищо ново разглеждане на процеса от друг ъгъл.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия