Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Yoro:
Здравей elektros!
На колеги които са специалисти в областта на зареждащи устройства за батерии ще им е още по трудно да проумеят как работи генератора.
Този генератор работи невероятно,но магии не прави.Ако батерията е с унищожена клетка няма как да я оправи,но такива които не са тормозени и дефакто унищожени със някакво съвременно устройство за зареждане се възстановяват и работят перфектно.Генератора не зарежда с голям ток а с високоволтови импулси.Това,че се е променила напълно на молекулярна основа батерията след като е обработена от генератора е факт които са установили и други,но не пишат.Такава батерия се зарежда много бързо и със стандартно зарядно след това и газта която се получава при зареждането е без никакъв мирис.Започнах да пиша за генератора преди да съм го довършил защото видях,че други се занимават с него отдавна и се надявах,че някой ще се включи и съвместно ще го направим по бързо.
Но не се получи...
Не ви показвам окончателния вариант защото не са малко средствата и труда за направата му. Та да няма после разочаровани и недоволни ако се наложи да правят корекции.
Искам да се убедя,че съм изкарал максимума въпреки,че и в момента е невероятен.
Скоро ще съм сигурен,че няма да правя корекции и тогава...
И не пишете за опитни специалисти.В тази област няма.
Поздрави!
dmitarp:
Дрън, дрън. Тока върши работата а не напрежението. Няма ли ток няма и заряд.
krasias:
Yoro, имам няколко въпроса към теб произтичащи от твоите твърдения относно генератора. Първо защо зареждаш акумулатори с тая енергия а не зареждаш направо стартера на колата или някой двигател и после отвън даваш накъсо как мислиш ще тръгне ли двигателя при това положение. После казваш че засмукването на етера ставало вътре в акумулатора при реакцията в киселината, тогава защо ти е точно този генератор след като по тази логика би следвало да стане с всеки генератор който формира такива импулси. И накрая твърдиш че твоя генератор бил някакъв специален пентаграм който излъчва много силна енергия. Моля те да разясниш тези неща.
elektros:
Интересно е колко време и усилия се хвърлят на вятъра, за да си повярва някой, че нещо го има.... То и извънземни най-вероятно има, ама колко от нас са имали контакт от пърби род? Ако има хора без работа, като разни пернати или изперкали, пишете си..... ;D
Yoro:
elektros и dmitarp!Като не проумявате и не искате да проумеете нещото се пише дрън дрън.Аз си мислех,че зная много,но впоследствие се оказа,че са ме лъгали яко.
Не е лесно да се проумее.
Проблема си е ваш.
За това сме на тоя хал...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия