Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Еднополюсния двигател на ТЕСЛА

<< < (66/68) > >>

EDM electronics:
az_skeleta, така както си сложил двата диода, реотана няма никога да може да черпи ток от акумулатора, а нали уж праната, етера или там каквото беше се преобразувала в електролита? - излиза, че праната след диода на реотана ще отиде при него, но няма да има какво да я преобразува, защото той няма електролит.

Ама нали ще ни показват самозахранване, защо ни е да мерим пак по трудния начин. Самозахранва се под товар, но аз ще искам оня акумулатор - скапания, дето няма капацитет, а има само електролит, който да преобразува праната, и гледаме какво става. Ако има СЕ нещото продължава да си работи и когато ние си тръгнем, ако ли не, ще угасне още пред нас. Няма да го има ТЕС-а да дава енергия от мрежата.  ;D

Ако самозахранването не се случи, мисля ясна е работата.  :D

az_skeleta:
Даааа, така ще черпи само непрана, а тя много мирише. :D
 Не знам какво е казал Тесла по случая с радиантната енергия, но Бедини в филмите разправя че отрицателната енергия с кондера става положителна. Какво точно има предвид само той си знае.

EDM electronics:
Чел съм почти всички патенти и записки на Тесла свързани с темите които ни интересуват, но в нито един от тях той не говори за радиантна енергия. Говори само за скаларни вълни. Даже в единия от патентите си определя скоростта им по-висока от тази на светлината със златното сечение или около 456 000 км/с. Но тия вълни са известни на ортодоксалната електротехника. Радиантната енергия се натрапи от интернет и някой художествени произведения, като на Джери Василатос. Тоя последния е написал само една книга "Изгубените открития". Нещата се раздухват особено от Бедини и Том Барден. За Бедини е ясно или ако трябва да бъдем точни скоро ще стане съвсем ясно /приготвил съм червения картон в задния си джоб/ :D, но Том Барден ми се струва платен мошеник. Приказки, приказки, работил за американското правителство и колко "обичайно" точно такъв ни обяснява къде да я търсим СЕ.  ;D Даже някои го боготворят.  ;D
Питайте колегите дето му правиха комутатора на магнитните потоци колко работи.

Личното ми мнение е, че има една такава работа като СЕ, но тя не е тук, а се намира 5 метра вляво или дясно.  ;D

Yoro:
Ми това дето го пишеш EDM electronics за златното сечение за пентаграма.

Пентаграмът е използван като символ от Питагорейците. За тях особено значима е появата в него на златната пропорция или 'златното средно'. Евклид по-късно го обяснява чрез задачата за "делене на отсечка в крайно и средно отношение" в Книга 6 на "Начала" (вж. по-долу раздел 'геометрия'). През ренесанса тези интереси отново се възраждат и намират различни прояви.

Използван е като символ на мощ от хилядолетия. Пентаграма де.

Bat_Vanko:

--- Цитат на: az_skeleta в Юни 18, 2016, 02:21:42 pm --- Не знам какво е казал Тесла по случая с радиантната енергия, но Бедини в филмите разправя че отрицателната енергия с кондера става положителна. Какво точно има предвид само той си знае.

--- Край на цитат ---
Ама не четете какво пиша и това си е  ;D. Снощи Ви казах че ТЕСа дава отрицателен ток. Той е нов вид енергия и не се подчинява на закона на Ом. Също така не го лови и закона на Ленц. Проблема е че след преминаване през изправителен диод отрицателният ток става положителен. Предполагам същото се получава и при преминаване през p-n прехода на транзистора. Тази транзисторна комутация не е подходяща - трябва да бъде механична или с разрядник.
П.п.  ;) ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия