Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Yoro:
Bat_Vanko!
Май просто пишеш това което ти е известно и не четеш какво пиша и не гледаш какво показвам.
Това го зная и аз идеално и виждам, че не е истина. :)
Гледай и чети какво пиша.
Та това което пиша противоречи с ленц ефекта.
Имам добавен товар и тока пада а напрежението расте. :o
Bat_Vanko!
На az_skeleta генератора е много различен от моя.
Аз направих и неговия, но по негово искане неговия не е пентаграмен и е само с три бобини.
Ако за теб това не означава нищо, е защото не си в час с такива генератори.
Аз съм напълно в час. :)
Bat_Vanko:
Драги ми Yoro,
дали ще чета това което ти пишеш или това което баба ми ще напише няма значение - и двамата еднакво разбирате електротехниката.
1. Щом имаш индуктивен или капацитивен товар винаги имаш дефазиране на ток и напрежение с всички съпътстващи това процеси. Единствено при активен товар това не е вярно - остава да докажеш че акумулаторната батерия зареждана с високоволтови импулси е активен товар;
2. Реакция на Ленц съществува единствено в мечтите на незапознатите с процесите. Всички генратори и трансформатори работят като използват тази реакция, в момента в който я заобиколиш те престават да работят. Правиш ли разлика между мечти и реалност...
Изказах конкретни факти по работата на твоят генератор, които обясняват получените ефекти. Ако можеш ти, обясни ги по друг начин, но конкретно с факти а не със сляпа вяра...
Тука не е народно събрание и решаваща роля имат фактите ;D
Yoro:
Bat_Vanko!
Да не си професор ве?
Защото зная от опит, че професорите са с квадратни глави и ако някой е с повече ръбове е луд. ;D ;D
Май не четеш какво пиша?
Проблема си е твой Bat_Vanko!
;D ;D ;D
Bat_Vanko:
--- Цитат на: Yoro в Юни 16, 2016, 04:08:32 pm ---Проблема си е твой Bat_Vanko!
--- Край на цитат ---
не Yoro проблема е че не мислиш като пишеш, май само инстинктивно натискаш клавишите :D :D :D
Не виждам конкретните факти в твоя подкрепа...
АКО НЯМАШ ФАКТИ, ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ!
Yoro:
Ми ела и мери ти ве
Или си спомняй какво ти е хортувала баба ти. :)
Ела мери и ме опровергай.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия