Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Yoro:
Колеги!
Направете нова тема за тези зарядни които коментирате.
Тук е добре да се пише за генератора...
Аз откакто имам този генератор подарих на мераклии за стара и неефективна техника всичките си подобни зарядни и всички батерии които имам се зареждат само с генератора.От този момент нямам проблеми с батериите и много рядко се налага да ги зареждам и то за кратко време..
С генератора се зареждат даже и обикновени батерии за които се знае,че не може да се зареждат.
Относно зарядното което има bobokom.То е трепач на батерии и може да се подобри като се постави лампа последователно на някои от проводниците които са за включване на батерията.Така ще се ограничи и регулира тока към батерията.Отначало лампата ще свети силно и като е зареден ще свети слабо.Въпреки,че е най добре да не се ползва такова зарядно.
coke2k:
Ихаа, това ми звучи като ТВ реклама на ренде Вьорнер.
Yoro:
Убеден съм,че на повечето ще им звучи така,но вече писах който иска може да се убеди лично.
Нормална реакция на повечето хора като четат нещо което не разбират.
Такова животно няма... :)
Радико:
Yoro както си го написал така им прозвуча на хората тук. И повечето не казаха:
Такова животно нема ами казаха:
Я обясни за какво точно животно става дума, че нещо не разбрах.
Е сега кажи ЕДНОЗНАЧНО
1. става дума за устройство с което се третира акумулатора ПРЕДИ зареждането му с НОРМАЛНО зарядно устройство или:
2. Става дума за устройство което прави излишно нормалното зарядно
Защото постоянно смесваш двете твърдения които са противоположни и е невъзможно да са верни едновременно, тоест едното от двете е ЛЪЖА.
Понеже София е малко далечко от Пловдив и не мога да дойда няколко пъти лично и стм принуден да се осланям на по безпристрастното мнение на Кузмов. Е освен ако ти не решиш да опишеш нещата по сухо и статистически без литературно хиперболизиране и без определения относно колегите кой какво може да разбере и кой какво не. А да не е нужно да използваш и определения за това каква енергия вилнее около тебе. Сухият език на математиката е езика на истината. Количество волтове количество ампери количество часове на входа. Не казвай, че няма как да се измери коректно, ако трябва изключи всички други ел-уреди и след това засечи електромера. а след това същото упражнение и на изхода.
Опиши само фактите без да използваш изрази като етер, оргон, радиантна и подобни.
УВАЖАВАИ САМ СЕБЕ СИ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ И ОСТАНАЛИТЕ.
juliang:
--- Цитат на: Yoro в Октомври 25, 2015, 02:49:20 pm ---... С генератора се зареждат даже и обикновени батерии за които се знае,че не може да се зареждат.
--- Край на цитат ---
Е тук вече малко попрекали. В обикновената батерия протичат необратими химични реакции, които просто е невъзможно да ги обърнеш наопаки без сериозна химическа обработка на остатъците. Това е малко като да получиш дървен материал от главни в огнището.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия