Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Fermer:
Най добре е генератора да се захранва от два акумулатора, Със реле което да превключва ту единия ту другия акумулатор с ниска честота, (като реле на мигачи). -цък -цък -цък
На изхода на генератора имаме акумулатор който се зарежда постоянно. Към този акумулатор през релето свързваме, ту единия ту другия разкачен акумулатор които са на входа на генератора.Така енергията ще се люшка и ще има прираст. Не знам дали ще ме разберете.Надявам се автора на генератора да пробва по описания начин
GreenHulk:
--- Цитат ---Когато си заредя в плеъра диск с лека и бавничка кънтри музика - разхода е 7-8/100. Като сложа диск с AC/DC разхода скача с над 50% :)
--- Край на цитат ---
дали метълите не призовават демони и за тва ;D
edin:
Ехаааааа, дискове с музика, за намаляване на горивния разход. И това ако не е идея.... ;D ;D ;D Шарани ше има в изобилие, особено в САЩ и западна европа. Действайте. :D
mi68:
Здравейте,
Докато има балъци ще има и тарикати, но всичко е относително. Съзнанието влияе в квантовата механика, принцип на неопределеност на Хайзенберг. Има единични феномени да огъват вилица с мисъл. СЕ нестава заради лоши мисли. Има и обратен ефект енергийното израстване води до духовно. Баланса е цаката.
Михаил Кузмов:
Колеги от форума ! Днес срещата ми с Yoro се състоя. Създадено е функциониращо устройство. Нужно ми е да осмисля, и обобщя нещата за да напиша повече. Договорихме нова среща. Целта е да установим какво се случва в за сега, неизвестните електрохимични процеси. Очевидни са "странни" явления, осезаеми по определен начин. Имам два прости метода, чрез които регистрирам радиант в моята работа (основно електролиза). Около устройството не успях да регистрирам EMI в работен режим. Но около захранващите източници от мрежата това беше очевидно. Това е една от "странностите". Другата е в конструкцията. Yoro експериментално е достигнал решения, които постигат ефекта на промени. Той твърди че всички необходими описания е направил в "гаража". Аз не съм влизал там но ще го направя за да се запозная. Това е за сега. Може би се разбързахме да отричаме нещо, с което не сме се запознали !!
Писал съм, пак ще напиша: За всичко си има обяснение ! Това, че не сме намерили това обяснение, не значи че не съществува !!
Бъдете здрави !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия