Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Стърлинг
Да направим заедно Стърлинг!
juliang:
Ако не ме лъже паметта колкото по-лек е газа, толкова повече се разширява при промяна на температурата. Така че най-подходящ ще е водорода, но пък той е неподходящ поради изключително трудното му задържане в затворени обеми. Отгоре на това ако има някакъв пламък греещ топлата страна ... аз лично не бих ползвал водород наоколо.
CPU:
Газовете са отдавна ясни - водород и хелий, по-реално е да се използва хелий.
За този малкия отвор - ако мотора е атмосферен, средното налягане е 1 бар, а при степен на сгъстяване 2 ще се покачи още няколко бара и при тези стойности на налягането преместващото бутало може да издържи на смачкване. Ако обаче мотора е херметизиран и в корпуса имаме средно налягане 50 бара, тогава при работа налягането се увеличава много и този малък отвор изравнява налягането във вътрешния обем на преместващото бутало със средното налягане.
Това обаче в случая не е съществено, ти не искаш да гониш кпд и голяма мощност, а само да се завърти двигателя
на празен ход.
Работното бутало от какви материали ще е, ще има ли смазване и пръстени?
Чичо НОНЧО:
Газовете са отдавна ясни-истина е! И то още в началото на миналия век.
Аз обаче също съм на мнение, че в тази посока има какво да се експериментира. Все пак сме 21 век и технологиите са дръпнали. Ако не се лъжа когато от Филипс са се заели да развиват технологията фреонът не е бил познат.А и не само той!
CPU, какви са тия 50 бара бе, човек и то в Стърлинг!? Направо ме стресна! Иначе за другото си прав- първо да го завъртим!
Част 2-Работно бутало
Материал- неръждавейка 34- за съжаление това се предлага на пазара.
Буталото-Ф 54.Без пръстени (сегменти). Само маслени канали. На пръв поглед уплътняват изненадващо добре. Биелата имах идея да е регулируема, но така не ми харесва и съм намислил да я преработвам.Максималният ход е 120.
пп. CPU, извинявай допуснал съм грешка в Част 1.
цитат-"В корпуса на буталото съм пробил миниатюрен отвор с цел да се избегне деформацията му от разширението на флуида."
Имам в предвид ВЪЗДУХА,който би останал вътре в буталото!
Поздрави, НОН 4О
бай Теню:
Колега идеята ти е добра тъй и тъй гориш печка и си имаш топло, а от вън студ също колкото искаш. Пожелавам ти да успееш, но ако само искаш да отопляваш една работилница 100 квадрата има и други почти безплатни решения, е и суровини, стига да имаш достатъчно място. Следя темата с удоволствие...
CPU:
Като гледам данните за работещи мотори работния обем почти винаги е равен на този който е в преместващия цилиндър. При теб имаме 270 см3 при работното бутало и 870 см3 при преместващото. Как определяш тези обеми какви да са?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия