Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Недоказано захранване на ДВГ с директно получен водород.
Тони:
Автомобила си работи добре с преработен газов инжекцион. Има лек проблем в динамичните характеристики но и това смятам да изчистя. Но за ранно пенсиониране zero_coolnasa мисля че бърза ами азотния окис/ силно токсичен/,
който бълва аспуха от високотемпературния процес, какво правиме. Излиза на практика, че бензинов двигател е с по малко вредни емисии. А за взрив, има начини разделят се двата газа и стават послушни.
Петър:
Поздрави zero_coolnasa
Мен ме интересува специално подменил ли си стандартни детайли по двигателя с неръждаеми такива. Например клапани, бутала, ауспух и др.
zero_coolnasa:
отностно въпроса на Петър:
клапани и бутала са сменяни при ремонт с Сustom Made от предишният собственик. колата е била в процес на разработка за бегачка, но са се отказали. Сега дали са неръждавейки, не мога да съм абсолютно сигурен (по-вероятно да са, поне звучи логично да са-клапаните). Колкото до ауспуха- да, той е от неръждавейка понеже съм го сменял, преди да започна да се занимавам с проекта,просто така се случи. Т.е. от оригиналният ауспух на Пежото няма нищо останало, сменил съм катализатор, даун-пайп, гърне, изходящите тръби от двигателя са правени 4-2-1 пак поръчково обаче от предишният собственик.
Относно поста на Тони:
преработеният газов инжекцион е едно перфектно начало, ако смяташ да продължиш с разработката. колкото до димамичните характеристики- какъв ECU ползваш - оригиналният или има друг добавен заедно със системата??? иначе трябва да се настройват "картите" за времетраене на впръскването.
Toshe:
zero_coolnasa, колега. Моя пост е донякъде майтапчийски, донякъде сериозен.
Иначе аз съм си изучил това което ме интересува от инженетрната физика в Софийския. Нямам намерение да откривам никакви устройства и да изобртетявам нищо, то вече всичко е измислено.
Иначе логиката ти за слънчевите панели и двигателя е много грешна. Първо слънчевите панели струват пари, не са ефективни и искат доста инвестиции, а резултата е незадоволителен. Можеш ли да си грееш тристайния апартамент през зимата със слънчеви панели, а може ли къща или цял блок да се отоплява и да има топла вода. Изобщо никаква заплаха не са тия панели и са част от системата на бизнеса и интересите.
Същото и с двигателя. Нищо не е попречил на железницата. Покрай тези двигатели са се развили индистрии за стотици милиарди, които обвързват хората със застраховки, поддръжка, горива , масла, патенти бюрокрация и пр.
Как ще убият тези хора, та те помагат на системата. Да и сега като има мейли и скайп умря ли БТК или Мтел. Умряха ли вестниците и списанията. Както се вижда има една камара куриерски фирми, скоро ще се окаже, че компютрите по света изразходват енергия която води до по-голямо замърсяване от самолетни транспорт. Системата е уникално безпогрешна. Тя може да се пребори с нелогично действие, а не с такова което изглежда логично и нормално. Засега и интернет и компютрите и куриерите и всичкия НТП не довел до това да работим по-малко, да сме по свободни , по-драви и независими и щастливи. Тази криза показа, колко са зависими всичко.
Така, че моята идея си остава такава, ако има рецепта за косопад, то трябва всички да я знаят. Ако има лек за рак също.
Двигателя на вода или тесла технологиите, водят до нещо коренно различно от всичко досега, но според мен за да може това което неизбежно ще се случи още в първата четвътрт на века по-бързо, то трябва ако някой е изобртетил нещо да го сподели безвъздмезно и безусловно. Нали всички се възхищавам на Ботев и Левски. Те търсили ли са лични цели.
Ако примерно всеки има всичките схеми с които може да направил двигател на вода с който може да си кара колата и генератор на електричество с който да си захранва къщата, то системата ще рухне. Иначе и ти и Чукаланов, Стефан Найденов и още 10 българи и още 200 човека по-света може да измислите изобретение , достойно за нобелова награда, но може никой да не се възползва от него.
Сам казваш, че всичко е кал и смрад. Ми ако искаш да го промениш, мисли как да помагаш безвъзмездно и безусловно за промяната, а не как да се пенсионираш на 35. Идеята е всички да сме свободни, а не сам да си свободен. Както и да , това си е твоя работа. Така или иначе в близките 20-30 години свободната енергия ще е факт и системата ще се пречупи. Никой не може да спре неизбежното. Аз затова не се наемам да сглобявам и правя нищо. Каквото трябва ще се случи. Нещата вече са измислени, може би дори са се случили, но ние да сме в миналото.
Петър:
--- Цитат на: zero_coolnasa в Февруари 20, 2009, 04:54:04 pm ---отностно въпроса на Петър:
клапани и бутала са сменяни при ремонт с Сustom Made от предишният собственик. колата е била в процес на разработка за бегачка, но са се отказали. Сега дали са неръждавейки, не мога да съм абсолютно сигурен (по-вероятно да са, поне звучи логично да са-клапаните). Колкото до ауспуха- да, той е от неръждавейка понеже съм го сменял, преди да започна да се занимавам с проекта,просто така се случи. Т.е. от оригиналният ауспух на Пежото няма нищо останало, сменил съм катализатор, даун-пайп, гърне, изходящите тръби от двигателя са правени 4-2-1 пак поръчково обаче от предишният собственик.
--- Край на цитат ---
Питах те защото си мисля, че може да имаш проблеми с двигателя при продължителна експлоатация. Нали си представяш какво става при изгарянето на Н2 - водна пара при 2000+ градуса. Чел съм някъде, че клапаните трябва да бъдат неръждавейка..... Сигурно и буталата и цилиндрите (ризите). Както и да е. Карай и ще разправяш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия