Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
valex теория
valex:
mzk
И мен това ми е идеята, но нямам достатъчно свободно време и затова малко се забавят опитите.
А с каква електроника се клати най-лесно и бързо ТТ според теб?
От къде е най-удобно да се вземе проводника ?
mzk:
Здрасти.
Използвай сигнал генератор (по възможност с DDS, за по-голяма точност), чист синус. Най-удобно е за изследване!
По принцип убеждението ми е, че трябва да се използват правоъгълни импулси, но трудничко се наглася Кзап за фундаменталната честота вторичната и стават едни грозотии. И на това ще му дойде времето!!!
Velektra:
--- Цитат на: valex в Юли 14, 2015, 07:50:40 am ---mzk
...
А с каква електроника се клати най-лесно и бързо ТТ според теб?
.....
--- Край на цитат ---
valex, какво става бе човек? Пак ще те питам: ТТ - Тесла Траф ли е?
--- Цитат на: mzk в Юли 14, 2015, 08:40:35 am ---Здрасти.
Използвай сигнал генератор (по възможност с DDS, за по-голяма точност), чист синус. Най-удобно е за изследване!
По принцип убеждението ми е, че трябва да се използват правоъгълни импулси, но трудничко се наглася Кзап за фундаменталната честота вторичната и стават едни грозотии. И на това ще му дойде времето!!!
--- Край на цитат ---
mzk, какво става бе човек? За Тесла Трансформатор ли говориш?
Извинявам се на двамата ако не съм разбрал правилно. Все пак вие сте уточнявали нещата по телефона и под ТТ може да имате предвид нещо друго а не Тесла Траф.
valex:
За едни други цели поръчах този модул http://www.analog.com/en/design-center/evaluation-hardware-and-software/evaluation-boards-kits/EVAL-AD5933.html#eb-overview
Ще пробвам с него да намеря резонансната честота на бобината.
valex:
Направих следния експеримент:
Намерих навита намотка с ПЕЛ 0.55мм на ППР тръба с диаметър 26мм и дължина 330мм. На нея отгоре в единия край навих 10 намотки едножилен 2.5мм2 и направих постановката на картинката.
Вторичната бобина се получи с индуктивност 830uH, с изчисленията от калкулатора по-долу трябва да е 700uH. Не знам от къде е разликата.
За съжаление генератора ми е до 2MHz. , а по калкулатор резонансната честота е 2.942 MHz. Но се получава измерен резонанс и на 452KHz. и то много отчетлив.
Като гледах на скопа напрежението и тока забелязах, че имат фазова разлика при резонанс, което не трябва да е така. Оказа се шунтовото съпротивление като се увеличава се променя фазата и при около 33к съвпадат фазите.
Извод : не става да се мери тока със шунтово съпротивление. С капацитетите се получава фазово изместване.
Сложих токов трансформатор 50А/0.05А. Подобри се картинката, но си остана някакво фазово изместване. То вече може да бъде от индуктивността на токовия трансформатор.
Извод : трябва да се вкара някаква фазова корекция за да може да се настройват по фаза.
Проблема на този начин на измерване е, че се вкарва грешка от капацитета на сондата и може би затова ми е ниска резонансната честота?
Все пак трябва да измъдря някакъв генератор на по-висока честота!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия