Форум > Препратки, сайтове, източници
Невъзможните неща започнаха да се случват ...........
juliang:
Атос, аз съм човек дет се занимава с компютри, с горелки и подобни. Нямам топузи и кантари под ръка. Но ще е идейно някой дет има такива неща да постне едно видео върху което аз да му обясня къде бърка в измерванията. Или да не намеря къде бърка и да замълча.
Защото предполагам че ако все пак сглобя такава шитня и покажа че тежестта не се променя (в което съм сигурен), ще бъда освиркан че съм нагласил работите.
Ма моля ви първо четете спецификациите на измерителните уреди... :) Силно препоръчително е да ползвате аналогови такива (везна с тежести), а не цифрови теглилки.
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Април 25, 2016, 08:38:38 pm ---... ще е идейно някой дет има такива неща да постне едно видео върху което аз да му обясня къде бърка в измерванията...
--- Край на цитат ---
Хаахааха ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
При положение, че предварително си решил да обясняваш на някого "къде бърка в измерванията", без да те интересува какво и как би измерил...за какво изобщо говорим?
mind:
Аз това спретнах за 10 минути. Утре ще пробвам и опита с магнита.
Радико:
--- Цитат ---Постоянната орбита не е падане, не влизайте в заблуда.
--- Край на цитат ---
Добре погледни по долната нескопосана картинка и ми кажи по какво се различава последната най голяма балистична крива та тя е нещо различно от падане. ама си напъни мозъка и пиши смислено.
малко по обосновано да е. макар, че едва ли ще намериш обоснован довод.
juliang:
https://www.youtube.com/watch?v=y1XQ7yFJzzo
Нещо ей-такова имах предвид като експериментална постановка ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия