Форум > Препратки, сайтове, източници
Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен
tobo1:
Edin, постовете ти тук удивляват и чак плашат. Изглежда мислиш, че знаеш всичко??? Че си стигнал до абсолютната истина??? Възможно ли е да не оставиш поне мъничко съмнение???
Не съм фен на скептицизма на Юлиан, но твоята самовглъбеност е втрещяваща, поне за мен.
В православието такова състояние се нарича "прелест", потърси и прочети какво означава, може да ти стане интересно.
edin:
Човек е длъжен пред себе си, да отстоява неговата си истина. Това е право, абсолютно на всеки! Никой не е стигнал по лесния начин, до определени неща и току така, да плюе на труда си, някак не върви. Зодия Телец съм, затова си представи, колко съм упорит ;D ;D ;D А православието......мани я тая психо атака ;D ;D ;D
Може за много неща да не съм прав, но само времето ще покаже, дали е така. Все пак истината не е абсолютна. Да не забравяме къде живеем. ;)
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Февруари 07, 2017, 08:38:14 pm ---Всеки човек е различен. Не можеш да ползваш "калъп" който да пасва на всеки. Това да не ти е тоалетна чиния - правиш един калъп и после изливаш от него 1000 кенефа... Всеки организъм си има собствен чертеж, собствена архитектура, и няма сила която да ме убеди, че нещата стават "на конвейр".
Отгоре на това тялото си има "архив", то знае как трябва да функционира, как трябва да изглежда. Когато нещо в него се "счупи" то дава достатъчно ясен сигнал за нередността. Как мислиш тялото разбира това? Дали не сравнява реалното състояние с "първоначалния проект" и рипортва за несъответствие?
--- Край на цитат ---
Не, Юлиане, всеки човек е ИНДИВИДУАЛЕН, но е човек - хомо сапиенс и притежава човешки геном, и сходна енергетика!
Все едно да ми кажеш, че някой би се отровил от цианкалий, а друг - не?
Или така любимите ти хапчета "аспирин" ще действат на един, а на друг-не, щото не е същия човек?
Въпросният "архив" се видоизменя с външните фактори, те наслагват върху този архив своя отпечатък и по този начин оставят трайни изменения в "генетичната памет". На това се дължат мутациите и еволюцията, пример за това са наследствените заболявания и предразположености за тях!
Най-простото доказателство за това е елементарен белег от порязване или изгаряне или зараснала счупена кост(винаги с удебеление)!
На всеки 7 години в човешкия организъм не остава нито една неподменена клетка!
Защо, според теб, тялото не ползва този "архив", за да заличи белега (който иначе носиш цял живот)?
Аз ще ти кажа защо - защото информацията в този архив вече е променена!
edin, малко са ти объркани понятията "мисъл" и "съзнание", не е задължително съзнанието да има мисъл за продукт. Мисълта е продукт на мозъка, по-точно тя е начин за проява на част от съзнанието чрез мозъка.
Съзнанието (ако щеш и на вселенско ниво) не ползва мисли ;D
edin:
След 4 дни ползване, дадох катализатора за изчистването на телесните течности и лимфата, на моя приятелка. Ето резултатът на втория ден. Всъщност започна на първия, само с влошена миризма на урината.
juliang:
--- Цитат на: atos в Февруари 08, 2017, 03:34:58 pm ---... Или така любимите ти хапчета "аспирин" ще действат на един, а на друг-не, щото не е същия човек?
--- Край на цитат ---
Има много хора, на които дадени медикаменти не действат, или действат не по желания начин.
А по въпроса за отровите - там нещата са на чисто химическо ниво - едва ли има някой, чието тяло да издържа на сярна киселина примерно...
--- Цитат на: atos в Февруари 08, 2017, 03:34:58 pm ---Най-простото доказателство за това е елементарен белег от порязване или изгаряне или зараснала счупена кост(винаги с удебеление)!
...
Аз ще ти кажа защо - защото информацията в този архив вече е променена!
--- Край на цитат ---
Давай катализатор който да заличава белези тогава - нали чрез него ще получа "оригинална, съвършена матрица". Само ... да не ми пораснат и цици... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия