Форум > Препратки, сайтове, източници

Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен

<< < (26/28) > >>

delux:
Колеги от Асоциация Тюрен България ме помолиха да постна техен цитат тъй като по разбираеми причини не ги допускат във форума на мазето.
цитирам:

""От Асоциация Луи Тюрен България,
Разбираме Вашето насочено внимание към Радиестезията, в частност - към "метода Тюрен". Определящо в този метод е практическото му приложение във всяка една научна област. А дали самия метод е НАУЧЕН ........! На методът Тюрен, не му пука дали "виртуози-професори" като : "caduceus","juliang","mi68","atos" ..и други... издават "компетентни" оценки. За това Ви каним, Вас и всички "компетентни" Радиестезисти в офиса на Асоциацията/имаме всички необходими пособия и инструменти/ , да покажете и на практика какво умеете! И за да сме коректни, ще направим видео материал на Вашите практически умения и ще ги прикачим  в този форум. Така ще се Удостоверите пред всички, че владеете "метода Тюрен" и свободно може да изказвате компетентни мнения""

Общо...12 пунктоационни и правописни грешки от "списвача" на "Асоциация Луи Тюрен България" ???/А/

Благодарност към "miromad", за приложените PDF формати. В действителност книгите Тюрен не се намират в търговската мрежа. Извън печат са. Опитахме да откупим правата , но за съжаление г-жа Евелина Бъчварова преди известно време напусна този свят.

Аtos:
delux, бихте ли споделили с нас кои са тези "разбираеми причини", поради които не сме допуснали членове на
Асоциация Тюрен България във форума?

Vetap:
Благодаря "miromad". Изключително полезна книга.
Поздрави!

caduceus:
Благодаря на колегата за титлата  :), но с теоретици, робуващи на догми отпреди 80-100 години не искам да имам никаква работа. Все едно да караме още парни автомобили  ;D

juliang:

--- Цитат на: delux в Май 22, 2017, 02:31:08 pm ---Колеги от Асоциация Тюрен България ме помолиха да постна техен цитат тъй като по разбираеми причини не ги допускат във форума на мазето.
цитирам:

""От Асоциация Луи Тюрен България,
Разбираме Вашето насочено внимание към Радиестезията , в частност към метода Тюрен. Определящо в този метод е практическото му приложение във всяка една научна област. А дали самия метод е НАУЧЕН ........! На метода Тюрен, не му пука дали "виртуози-професори" като : "caduceus","juliang","mi68","atos" ..и други... издават "компетентни" оценки . За това Ви каним, Вас и всички "компетентни" Радиестезисти в офиса на Асоциацията/имаме всички необходими пособия и инструменти/ , да покажете и на практика какво умеете ! И за да сме коректни , ще направим видео материал на Вашите практически умения и ще ги прикачим  в този форум. Така ще се Удостоверите пред всички, че владеете метода Тюрен и свободно може да изказвате компетентни мнения""

Благодарност към "miromad", за приложените PDF формати. В действителност книгите Тюрен не се намират в търговската мрежа. Извън печат са. Опитахме да откупим правата , но за съжаление г-жа Евелина Бъчварова преди известно време напусна този свят.

--- Край на цитат ---

А ще допуснат ли мен с камера в офиса на асоциацията и да запиша какво ще правят с мен? Да ми се изредят всичките специалисти-практици и да видим какво ще излезе от техните диагностики...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия