Форум > Препратки, сайтове, източници
Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен
edin:
А ти не смяташ ли, че трябва да покажеш, някакви знания или разсъждения или просто си тролиш на воля?
След като директно наричаш някого лъжец, редно е да имаш, някакви доводи. Чакам, да видя, какви са.
Много ми мязаш на един уважаван и ерудиран в електротехниката и електрониката човек, чието мнение за Тесла е много интересно.
--- Цитат ---Аааа, това са глупостите на Тесла. Той се е родил аутист, стигнал е до гениалност създавайки променливия ток и отново е изпаднал в лудост. Преди да умре в мизерия, през 1943 г., се опитвал да внуши, че е открил чудеса за да привлече още средства. Защото парите получени от многобройните си патенти е похарчил за експерименти. Но спонсорите му са се усетили и са спряли да му дават пари. А той за да им отмъсти, казал на един журналист че унищожил тетрадките с чудесата, защото хората не са дорастнали за тях. Понеже е бил приятел с Айнщайн, много хора продължават да си мислят че вероятно нещо е измислил.
Не случайно са срутили известната му жележна кула с която тероризирал с гръмотевици съседните селища.
--- Край на цитат ---
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
edin:
Интересен феномен се получи снощи, след последното ми мнение. Невъзможно е, да отворя Mazeto.net, с Мозила. Става само с Tor. Някакви идеи, за причината?
Аtos:
Причини много... чисти кеша, рестартирай и готово.
Дори и да има целеви въздействия, те отслабват с времето.
На кого е цитатът?
edin:
Чистих кеша, рестартирах, без ефект. Цитатът на човек, от аудио форумите. Далече е от СЕ заниманията.
miromad:
Здравейте съфорумци.
В темата видях, че някои хора имат желанието да прочетат книгата на Луи Тюрен, но нямат тази възможност поради едни или други причини, затова вчера отделих няколко часа за сканирането /тоест фотографирането/ на книгата и днес я дооформих във вид на електронна книга /PDF формат/. Снимал съм книгата с "направи си сам скенер" и съм използвал софтуер за телефона, който натиска бутона за снимане през определен период от време, така че сканирането ми отне около час и нещо. После снимките обработих с ABBYY Fine Reader и запазих книгата в PDF формат, удобен за четене. Качеството според мен е задоволително и се чете нормално. Ако някой иска и има време, може да я доизпипа.
Линк към книгата -
https://mega.nz/#!Z4Bn3JyT!PMHxq4v2tnoAL49XryzBaRZuZsdhCi8MOgQOLcoQt18
Прикрепям и снимка на импровизирания ми скенер.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия