Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.
Домашна електроцентрала
edin:
--- Цитат на: atos в Февруари 08, 2015, 11:22:56 pm ---Ти като вица за блондинката, дето паднала в шахта...
Че нощем какво слънце чакаш, че няма да спуснеш капаците при залез още?
--- Край на цитат ---
Ами ако не си у дома или забравиш или пък те домързи, което си е човешко все пак. А не е ли малко сложно с тези капаци. Да бъдем рационални ;)
Аtos:
Че аз съм го написал, бре...с жило (тънко стоманено въженце) и пружина (възвратна), защото съм по механиката.
Хълк предложи и ел. вариант:)
Ако не си си у дома (или ако астероид удари Земята), - домашният ти робот ще я свърши тая работа...
Ако забравиш...ще си забравил:)
И аз мога да забравя включен котлона...
GreenHulk:
--- Цитат на: atos в Февруари 08, 2015, 11:58:11 pm ---Че аз съм го написал, бре...с жило (тънко стоманено въженце) и пружина (възвратна), защото съм по механиката.
Хълк предложи и ел. вариант:)
Ако не си си у дома (или ако астероид удари Земята), - домашният ти робот ще я свърши тая работа...
--- Край на цитат ---
А може и софтуер за телефон да не напише, който дистанционно... 8)
Аtos:
Всъщност, хрумна ми доста по-практична идея...
Ако човек разполага с компресор, достатъчно е да си монтира един маркуч ф8-ф12 с изводи в горната част на всеки панел и отдолу само като пусне сгъстен въздух, за секунди ще издуха снега:)
gvg:
Ей страшни сте!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия