Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Полезна информация от първа ръка за електромобили !!
Аtos:
Дааа...за децата сте прави :D
pathfinder:
--- Цитат на: HristoDimovHristov в Януари 16, 2015, 08:32:17 pm ---а Може с модул Дистанционно управление http://mario.bg/shop/product_info.php?cPath=102&products_id=2066
--- Край на цитат ---
Напълно съм съгласен! Ще свърши работа едноканален модул, но не мога да намеря какво представляват тези 6 режима на работа. За дадения случай е необходимо дистанционното да има тригеруван режим при който с натискането на бутон Б1, да включи релето и при повторното натискане да го изключи. Стационарната схема с релето трябва задължително да се захрани с акумулатор, за да не е зависима от прекъсване на захранването. По удачния вариант е ако има режим на работа при който с Б1 включваме релето и с натискане на Б2 го изключваме. При това положение няма да става объркване дали е включено или изключено.
Имам и сериозно притеснение относно субективния фактор - човека, който ползва системата за зареждане. Няма да се случва винаги, но все някога ще се случи "по закона на всеобщата гадост". Възможно е човек от разсеяност или нервно напрежение, бързане и нещо друго, да забрави системата включена. За това предлагам да се помисли за такова известяване, което да се включва при изваждане на щепсела - звуков, светлинен сигнал или друга подходяща индикация, че системата е все още под напрежение.
Има и още нещо върху което трябва да се помисли при дистанционния режим. Когато се зареждат няколко автомобила и те не тръгват по едно и също време, то изключване на системата трябва да направи последния. Но ако по някаква причина всеки потребител преди последния изключи системата, то останалите автомобили ще останат недозаредени.
jopeto,
Както виждаш въпросите изскачат един след друг, но това съвсем не значи, че нямат своето решение.
pathfinder:
--- Цитат на: HristoDimovHristov в Януари 16, 2015, 08:32:17 pm ---По принцип има и Твърдотелни Релета, но поради големите мощности мисля ако е с обикновен мощен контактор по няма да загрява, де да знам де, не съм правил опити и не съм тествал такова Твърдотелно Реле или Контактори:
--- Край на цитат ---
Съжалявам, че не засегнах въпроса по-горе, но видях пропуска късно. Ще бъда кратък.
Този тип безконтактни релета са удобни там където има голям брой превключвания за кратко време. Или където шума на механичните контактори ще пречи. Недостатък е, че при пробив веригата, която трябва да изключват остава под напрежение. Затова в нашия случай те не са подходящи. Монтират се задължително върху добре оразмерен радиатор.
Всички неща, за които съм писал, са проверени на практика лично от мен.
lda_has:
Колеги, чета темата и виждам различни предложения. Според мен всичко това няма да е необходимо. Ето моето виждане по темата:
1. Всеки електро автомобил си има вграден преобразовател на напрежение съобразен с вида и модела на акумулаторите със система за следене на напрежението, необходимия ток на зареждане и система за автоматично изключване при зареждане на 100% на акумулаторите.
2. Всеки електро автомобил си има комплект кабели за зареждане, от страната на подаването на напрежението предполагам е стандартен за всички автомобили (шуко, евро букса или нещо подобно) задължително против влага.
3. Зарядната станция представлява електромер с чип карта и нищо повече. Слагаш картата има напрежение в същото време плащаш, махаш картата напрежението прекъсва и точка по въпроса.
Дано съм бил полезен???
pathfinder:
--- Цитат на: lda_has в Януари 20, 2015, 02:24:46 am --- Колеги, чета темата и виждам различни предложения. Според мен всичко това няма да е необходимо.
--- Край на цитат ---
lda_has,
В темата не става въпрос за стандартно заводско изпълнение, а за индивидуално изпълнение видно от снимковия материал в началото. jopeto си е направил зарядна станция за собствените си автомобили и искаше идеи за нейното обезопасяване и подобряване на функционалните и възможности. Другото условие е, че щепсела трябва да е от общоприет вид така, че автомобилите да се зареждат от всеки контакт. Не е против стандартните щепсели за зареждане с които са оборудвани електромобилите. В началото и аз прочетох темата по диагоналната система, но след това се коригирах.
Има отворена нова тема в която се приемат всякакви предложения за проект, за зарядна станция с масово приложение. Предполагам, че ще излезе по-евтина от предлаганите в момента модели. Заряднте станции от ниво 2, предназначени за масово ползване са с цени от 2000 до 7000$.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия