Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини

Двигател захранван с вода - АВТОРСКА ТЕМА на Владимир Димитров

<< < (7/49) > >>

ddimitroov77:
Браво Влади! Само напред!
Аз съм малък инвеститор за да предложа услугите си за мащабна разработка. Моя съвет е да разполагаш образец който да работи 1 000 - 1500 часа в годината без проблемно и в продължение  на 10 години - за да покрие съвременните критерии за надеждност (аз като консуматор искам да разполагам с автомобил които може да работи 2 час/ден безпроблемно!!) Затова се насочих към работа с ANSYS за да ми излизат симулациите на общо известните модули  - "безплатно".
С малко инвестиции и малко помощ с ANSYS мога да помагам...ако представлява интерес.

prp:
Владимир ако не беше споменал за втория такт от имплозията според неговите твърдения повече ме усъмни отколкото убеди че има работеща установка понеже за да използва втори такт от имплозия според мен трябва да има идеален вакуум който да издърпа буталото. Съмнявам се, че е успял да създаде идеален вакуум с подръчни материали, почти не го вярвам. Не е показал никакво доказателство до сега за самозахранване на прословутия му двигател само някакви снимки на нещо сглобено в кутия за настолен компютър. Намирисва ми на измама цялата работа но дано да не съм прав...

Аtos:
Хайде да не изпадаме в смешната ситуация, на коментиралите след публикуваните статии в електронните медии, а?
Какво значи САМОЗАХРАНВАНЕ при този двигател???
Много просто - значи работата му да е в състояние да осигури нужната искра за поддържане на процеса!
АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ,както и в стандартния ДВГ.
Имаме гориво, имаме и генератор - нищо невъзможно!
А никой не е споменал абсолютен вакуум като явление, достатъчно е  НАЛЯГАНЕ ПО- НИСКО ОТ АТМОСФЕРНОТО, за да има имплозия!
В случая ниското налягане е определено като "частичен" вакуум - пак нищо необяснимо!

prp:
Дори и частичен вакуум е трудно постижимо - в смисъл да се поддържа при искра. При по-силна искра вакуума може да се разруши... Много ми е интересно как го е осъществил това.

Аtos:

--- Цитат на: prp в Януари 15, 2015, 04:37:07 pm ---Дори и частичен вакум е трудно постижимо в смисъл да се подържа при искра. При по силна искра вакума може да се разруши... Много ми е интересно как го е осъществил това.

--- Край на цитат ---
Подобно изказване сочи за абсолютно неразбиране на процесите по принцип във всички ДВГ!
Май идеята ти убягва някак?
Нали точно въпросното "разрушаване" на този вакуум движи буталото обратно до ГМТ, където следва отново експлозия?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия