Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини

Двигател захранван с вода - АВТОРСКА ТЕМА на Владимир Димитров

<< < (3/49) > >>

mentgele:
Поздравления Владо!
Мога да помагам с медни тръби ако ти трябват - фи 8х1, фи10х1, фи12х1, фи15х1, фи 22х1, фи28х1 и фи35х0,9.
Аз също имам интерес за отопление.
Успехи!

П.П. Сега видях че си от Варна, което е проблем. Във Варна се предвижда да работя чак лятото.

valex:
За отопление вижте темата на Тренчев. Тук е по-добре да си остане за двигателя.
http://mazeto.net/index.php?topic=7267.msg49039#msg49039

владимир димитров:
teofilius,dymelsoft, Maistora52,GreenHulk,mentgele,valex...Благодаря ви колеги...
Само един жокер, за тези,които се занимават с отопление-пламъкът е избирателен(умен),реагира на всеки елемент така, както иска.Водата не гори вода,за това ви е трудно, въпреки високата температура на пламъка да затоплите вода с него,схемата на печката е различна..

Да се върнем на Двигателя с Вътрешно Водно Горене...

Ако вече сте разбрали как работи двигателя,вече знаете че това е нов тип двигател с вътрешно горене, с елементи на CE в него.Подаваме импулс за един работен ход, а получаваме втори ход напълно безплатно от създалия се вакум(имплозия), е това ако не е свободна енергия..
Двигател с два такта, два работни хода ,като единия е напълно безплатен, а това си е 50% от работата на двигателя.Оборотите, които достига (ако са спазени някои изисквания),  са много високи...

Да НО , както знаем от форума ,лесно е на теория, трудно е на практика..Има много,много конструктивни проблеми,които съм решил през годините, също така притежавам, много материали, като по горния клип,които доказват че 2011 година, аз имам работещ макет на двигател захранван с вода....

След макета беше ред да се направи по сериозна конструкция, която да понася голямо натоварване ,тук е мястото да благодаря на стругарите и фрезистите, на които от съображение за сигурност няма да споделям имената.Сам си правех чертежите на елементите, после сглобявах и двигателя еволюира....

И сега е ред изобретението ми, да мине в по-горно ниво....Но тук трябва да се намесят ИНВЕСТИТОРИТЕ...
Идеята ми е да се направи малък цех за преработване на бензинови генератори на ток, като се преработва бензиновия агрегат във воден. Двигателя с Вътрешно Водно Горене  ще се самозахранва ,така ще получаваме електричество за сметка на вода..Също така могат да се произвеждат отоплителни уреди и други устройства на база измисления от мен, нов принцип на разлагане на водата ..

dymelsoft:
Владо, поздравления за двигателя. Относно жокера благодаря, но мисля че едва ли има колеги занимавали се с браун газ да не са наясно с това, че пламъкът е избирателен (умен) както казваш :). Не подценявай опита на колегите във форума, мисля че има хора с много богат опит в тази насока, при това опит отпреди 10-20 години. Без да подценявам твоите разработки , повярвай ми не си първия нито последния който е открил възможностите на водата. Относно инвеститорите успех, това е много трудна част. Според мен ти е необходим работещ прототип, който да е в състояние да работи поне час на вода и да има реален остатък произведена ел. енергия, тогава имаш много голям шанс да намериш инвеститори, а може и да кандидатстваш за финансиране по програми за иновации или да си направиш фирма и да кандидатстваш за финансиране на стартиращ бизнес. Трудностите тепърва предстоят. Понякога може да ти се стори, че самото изобретение без значение какво, е най-лесната част от всичко останало :). Поздрави и успех.

Радико:
До колко има свободна енергия в идеята на Владимир Димитров тепърва ще се разбира Въпросът е, че не е единственият на този фронт. Може да се каже, че идеята му е вече успешно репликирана, или паралелно осъществена, кой както иска да си го нарича. За мен е по важен факта, че два независими източника  стигат до еднакъв резултат. Разликите в порядъците при дименсийте също са без значение. Принципа е един и същ и работи не само в присъствието на автора  ;)
Ми уверете се сами:
http://www.idg.bg/nauka/56986/razrabotiha-mikrodvigatel-s-vatreshno-gorene-ot-nov-tip     

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия