Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
x_name41:
--- Цитат на: coke2k в Февруари 19, 2015, 11:20:14 pm ---Ами гледам да Ви спестя излишни разходи .... който иска да вярва естествено , че може колкото си иска. Споделям информация , мога да дам и много подробности които Чобанов не е коментирал във форума, мога да кажа какви са моторите, мога да ви кажа даже и модела на честотния регулатор който ползва (шнайдерски е - това е достатъчно) , мога да ви дам информация за планарните му трансформатори, за батериите и всички останали смехории по количката му , но няма да го направя защото не е редно да кодоша и да излагам хората които са ми споделили информацията. Всеки да си прецени за себе си. Аз съм до тук.
--- Край на цитат ---
Съвършенно нелепо оправдание, някой някъде казал, че за регулиране на оборотите трябва честотен инвертор, може да е и на фирмата Шнайдер, това било напълно достатъчно, ха колко близко до акъла, възкликвам аз и недоумявам в същото време? (странно но такава информация вече беше споделена в темата, чудя се как колегата не я е разбрал и възприел от тук ами я е разбрал и възприел чак от другите източници, хората на които се е доверил) :o , После човека казва че се возил на неработоспособен електромобил, отново още по голямо недоумение? :o И накрая няма да ви кажа повече подробности щото така ще изложа на посмешище същите тези хора, източници на дезинформация, на които аз повярвах и се довериха така нелепо, че чак се отказах :o
Аtos:
x_name41, не превръщай някаква споделена информация в повод за личностна защита или нападки!
Не се чувствай длъжен да поемаш ролята на защитник...твоят кумир Чоби не е нападан:)
Колегата coke2k просто споделя информация, която е получил...доколко и кой да и вярва - той сам казва, че е въпрос на личен избор!
Тук няма нищо лично като представяне на информацията и не виждам защо трябва да се палиш?
lz1jer:
Не знам какво да кажа, ако наистина е фейк. Чобанов не май не е твърдял, че колата му се движи със СЕ. Просто инверторът му е по-ефективен от нормалните поради добавката от ОЕДС и разделянето на консуматора от източника, може би.
Някой може ли да подскаже от какъв порядък са С1, С2, С1' И С2'?
x_name41:
атос няма да се паля ма ти казваш че той просто споделя "информация" ма в същото време и съветва "не се занимавайте с електромобила, щото бил менте" е как ще е просто споделяне на информация това се питам?, това е и съветване включително, ма какъв избор след подобен съвет?
x_name41:
--- Цитат на: lz1jer в Февруари 20, 2015, 09:28:25 am --- Не знам какво да кажа, ако наистина е фейк. Чобанов не май не е твърдял, че колата му се движи със СЕ. Просто инверторът му е по-ефективен от нормалните поради добавката от ОЕДС и разделянето на консуматора от източника, може би.
Някой може ли да подскаже от какъв порядък са С1, С2, С1' И С2'?
--- Край на цитат ---
точно така е
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия