Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
lz1jer:
Съгласен съм и с двама Ви. Логическото управление, което е дал Чобанов малко ми е трудно за разбиране. Като тръгна да го проследявам и някъде по средата ми се къса нишката или не излиза каквото трябва :). Дано скоро се появи допълнителна информация.
lyubo_msi:
Здравейте, схемата с логиките е сгрешена сигнала от Q13 prez c4 трябва да отиде на входа на инвертора q10, а не на Q1.
coke2k:
Днес имах бизнес в района на Габрово Дряново и Трявна. Занимавам се с ел. материали и апаратура имам клиенти в района. Господинът Чобанов много добре е известен и познат на всички като измамник. Така, че не се занимавайте с неговата кола .... няма свръхефективност и колата му в момента е неработоспособна и никога не е била. Говорих с хора които са се возили. 100% измама! Не се занимавайте изобщо.
x_name41:
--- Цитат на: coke2k в Февруари 19, 2015, 10:28:21 pm ---Днес имах бизнес в района на Габрово Дряново и Трявна. Занимавам се с ел. материали и апаратура имам клиенти в района. Господинът Чобанов много добре е известен и познат на всички като измамник. Така, че не се занимавайте с неговата кола .... няма свръхефективност и колата му в момента е неработоспособна и никога не е била. Говорих с хора които са се возили. 100% измама! Не се занимавайте изобщо.
--- Край на цитат ---
аааа, добре добре ти вярвай така лесно на тоя и на оня, и ние също очаквай че ще повярваме лесно щом си повярвал на хората така без много да му мислиш, жалко.
coke2k:
Ами гледам да Ви спестя излишни разходи .... който иска да вярва естествено , че може колкото си иска. Споделям информация , мога да дам и много подробности които Чобанов не е коментирал във форума, мога да кажа какви са моторите, мога да ви кажа даже и модела на честотния регулатор който ползва (шнайдерски е - това е достатъчно) , мога да ви дам информация за планарните му трансформатори, за батериите и всички останали смехории по количката му , но няма да го направя защото не е редно да кодоша и да излагам хората които са ми споделили информацията. Всеки да си прецени за себе си. Аз съм до тук.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия