Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (43/141) > >>

teslov::
Поздравления, Chobi !
Би ли направил само две уточнения? Първо, каква е връзката на твоето изобретение с руския патент от твоя сайт? Второ- доколкото разбрах, изобретението е патентовано като секретен патент. Съдържанието на тези патенти не се публикува, но те фигурират като заглавия и регистрации. Би ли казал кой е всъщност твоя патент. Очевидно, никой няма да ти го прочете, просто да видим, че го има. Да не би пък да са те излъгали, че ти издават патент, а всъщност да си им направил добър подарък.   

coke2k:
Ей тук едно подобно решение. Като за пуш пул.

Chobi:
valex - Отделям време преди закуска Бабата ще ме сръфа! На кратко: да има два акумулаторни блока, които работят последователно в режим заряд - заряд. Аз не ползвам инерционна система за заряд, а три модула последователно от именно /по подобие /  от този модел схемичка! И тъй като заряда винаги е с по голяма продължителност от разряда се получава една непрекъсната разлика, която се натрупва във времето аз от време на време си ги дозареждам по стандартният начин регламентиран от завода производител!! Обикновено ми трябват около 15 до 30 минути. И тук има сериозна математика, за да запазиш годни функционално акумулаторите по-дълго време!

teofilius:
Бай Митко! Ами ако акумулаторните блокове са три? И следващото - ако използваме добър инвертор не можем ли да си обезпечим енергийно жилището та дори и от време на време да дозареждаме акумулаторите ?

Velektra:
Здравей, Chobi!
Постоянно повтаряш да питаме и то дори за всичко.
Аз питам само за едно: моля те дай пример за вход V/A на схемата и изход V/A.
Мерси!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия