Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (42/141) > >>

Chobi:
elektros - г-Н ЕЛЕКТРОС! ОТГОВОРА БЕШЕ ТОЧЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН. Ако имате нужда от помощ с радост ще ВИ предоставя каквато си пожелаете. ОЧАКВАМ ДА МИ ГОСТУВАТЕ!

Г-н МОТОР - Уважавам честните! Съгласен съм с ВАС! За познанията. Сигурен съм, че ще ги придобиете. Изхода е един: ПИТАНЕ МУ Е МАЙКАТА И РАЗБИРА СЕ - ЧЕТЕНЕ!
   Ето защо: систематезирайте  въпросите си! Вие имате нужда от внимателно отношение, а тук възможностите са твърде малки. Пуснете ми една поща с въпросите си, а аз съвсем изчерпателно ще ВИ отговоря на всичките> Никой не се е родил научен! А и защо да не знаеш нещо повече направо от извора?

EDM electronics - Тази схема няма нищо общо с "ПЕШО"! При него е съвсем друго решението - 130 пъти коефициент на ефективност!!!!!!!!

bobokom:
Г-н Чоби, поздравления и от мен за добре свършената работа. Моля, когато започнете продажбата на ефектора да ни информирате в кой магазин се продава за да си го купиме.

valex:
Chobi
Искам да те питам как се получава завишението на мощността на двигателите? И защо се налага да се зареждат отделно акумулаторите след някакъв пробег?

Chobi:
valex - По първият въпрос: Двигателите не са стандартни заводски. Те са преработени по мои проекти. Само външно приличат на тях. По вторият въпрос: Иначе се губи баланса в енергийната система - времето на заряд е по-голямо от времето за разряд.

bobokom - АКО СЪМ ЖИВ И ЗДРАВ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ СА НА ПАЗАРА С КОЕФИЦИЕНТ ДО ОКОЛО 3 ИЛИ 4. КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ НЕ ЗНАЯ ОЩЕ. оЧАКВАМ ДИРЕКТНИ И ИНДИРЕКТНИ "ДАНДАНИИ". КОЙ ЗНАЕ!

valex:
Chobi
До колкото разбрах проблема със заряда вече си го решил. Ще споделиш ли какво е решението? Аз се сещам за втори комплект акумулатори - едните да се разреждат другите зареждат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия