Начало > Новини от света на технологиите

Огледалото на Козирев-директен преход към медитативно състояние на съзнанието ?

<< < (9/24) > >>

Аtos:

--- Цитат на: edin в Ноември 27, 2014, 01:42:50 pm ---Промяната на събитията е илюзия. Просто никой не може да докаже, че при ненамеса, събитията са щели да бъдат различни (може пък друг да се намеси, вместо нас) или че е имало вариант, намесата да не се състои. Всяка намеса е била в реда на нещата, т.е. така е било замислено от Източникът, така той е написал софтуерът. Убеден съм.
Теорията за паралелна реалност е измислена в някаква комерсиална книжка, където авторът си е смукал пръстите до кръв :D Да не говоря, че има теории за БЕЗБРОЙ паралелни реалности. Това издиша отвсякъде и е просто несериозно. Ако има други реалности, то те не са физически.

--- Край на цитат ---
С това не съм съгласен! Не са физически само за НАШАТА ФИЗИЧЕСКА СЪЩНОСТ, каквато я възприемаме (и създаваме) и в "нашето" си време. Когато "пробием" в друга-нещата са коренно различни!
Експериментът "ФИЛАДЕЛФИЯ" проект "ДЪГА" го доказва. Там съвсем физически са вградени няколко моряци в металната конструкция на кораба-не на "астрално ниво"!
Кое е илюзия?
Кое е физическо?
Опитваме се да си обясним явления само с понятията, с които сме свикнали, защото е по-удобно ли, вместо да изучим и възприемем нови и непознати ни досега?
Я кажи на някой професор по медицина, че можеш да сканираш с мисъл пациент за диагностика, да видим как ще реагира?
Да не говорим, ако му кажеш, че рентгенът или скенерът са най-опасни за здрави пациенти и то не заради радиация, а защото са запечатали (запомнили) информацията от десетки болни и може да я транслират върху здрав организъм, увреждайки го?

За нас в частност ли издиша или в абсолютния смисъл? Кое издиша? Това, което не можем да си обясним ли? Точно то е несериозното и непризнаваното досега.
Значи, откритието, че минало, настояще и бъдеще съществуват ЗАЕДНО не са паралелни съществувания, така ли?
Че ако "разбием" времевите реалности на секунди (да не кажа стотни) не са ли това паралелни реалности? И то безброй...
Тук няма нужда от някакво "доказателство" за тези, които не възприемат идеята!
Това е опит само да се РАЗБЕРАТ поне малка част от нещата!
Който не го мързи, може да изгледа това цялото клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=pLTMyRo61I8&list=PLrcseBUfZ0nAYc_BRQf3CC0I7sGZ0gDZX
Защо някои виждат НЛО ясно, а други, в близост до тях-не?
Защото са или в пространствен "джоб", където има определена демодулация на времевия компонент (времето е с "поразмита граница") или са по-сензитивни към времевата (фиксирана за останалите) стойност!

edin:
Това, не е баш, като онова ;) Те са вградени, но защо? И къде са били преди това? Не са били в друга физическа реалност, а в червеев  тунел, който не е физическа реалност и там предметите не са със същите физически качества, както може би предполагате. Ако бяха със същите качества, не биха се споили, метал и човешка плът, а това значи, че са били в друга плътност. Двама са прескочили 40 години от времето и са се озовали в 1984г., но във същата физическа реалност, т.е Земята със сегашната и история. Филмовата лента е същата, само кадърът е друг ;)
Паралелна реалност е реалност, където вие, ако днес сте обядвали боб чорба тук, то там обядвате кюфтета. И ако тук сте шофьор на такси, там сте професор и т.н.

--- Цитат на: atos в Ноември 27, 2014, 02:35:32 pm ---
Защо някои виждат НЛО ясно, а други, в близост до тях-не?
Защото са или в пространствен "джоб", където има определена демодулация на времевия компонент (времето е с "поразмита граница") или са по-сензитивни към времевата (фиксирана за останалите) стойност!

--- Край на цитат ---

Преди няколко дни, попаднах на следния текст:

--- Цитат ---161 Междинни същества. Какви са те?

– Името казва всичко. Същества, живеещи в междинното.

– Между кое?

– Нашия и техния свят.

– Опасни ли са?

– Силата им е ограничена. Не са част от света ни. Според тази книга, са тук с мисия. Ако си бил активиран, искат да участваш в нея. Ако виждаш цифрата, или тях, има причина за това."
--- Край на цитат ---

Става дума за цифрата "11" Всичко започна през 2011г. Още си пазя, квитанцията от Еконт. След това, като се почна....11.11.11.11. За добро или за зло, не знам.

Вижте, колко единици има на квитанцията, а също редуцирайте цифрите от баркода до двуцифрено.

Аtos:

Не е гаранция, че е така точно-това за боб чорбата и професора!
Това е просто начин един човек да го възприеме на своето ниво.Т.Е.-конкретна представа на определен мозък и не може да се кажа, че е така!
Явно не ме разбираш?
Тук изказвам като обяснение за паралелна реалност едновременното съществуване на всички времеви моменти от нашия свят. Различните начини, по които се развива определено събитие или процес правят хилядите и милиарди разклонения и успоредното им съществуване, колкото и абсурдно да ти звучи!
Естествено е ако вземеш и "наложиш" два времеви отрязъка (да изравниш времевите компоненти) в едни и същи точки от пространството да има преплитане ,сливане на материя! Виж експериментите на Хътчисън - размива времевите граници с малко, може би хилядни от секундата, което е достатъчно за взаимно проникване на материята!

edin:
Едновременно сме писали.

Смятам, че ти също не си в състояние да ме разбереш. Точно затова говорих, че в тези води се плува самичък. Мъдрите нали са казали, че "Истината оставена на обсъждане в групи, се опорочава".

Аtos:
Дааа, възможно е...
Аз ти разбирам концепцията, но просто не съм съгласен с нея:)
Ако изгледаш филмчето на руснаците, което постнах, но до края, ще разбереш за какво говоря:)

А ти с тази 11-ка направо ме разби...сега видях и датата, освен номера на товарителницата и баркода...това е много як знак, човече!Вселената ни ги праща постоянно, стига да ги забелязваме, но това твоето е оливане чак-все едно те е шибнала по главата!
Спомняш ли си какво значимо се е случило за теб на тази дата или до 3-4 дена след това?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия