Начало > Новини от света на технологиите

Огледалото на Козирев-директен преход към медитативно състояние на съзнанието ?

<< < (23/24) > >>

edin:

--- Цитат на: mi68 в Декември 05, 2014, 11:20:15 pm ---
Светлината е студено синя, като от светодиод, но при контакт с материя става топла

--- Край на цитат ---

Така е колега. Слънцето например е студено и е Ян - мъжко. Топлината се появява, когато срещне Ин - женското. Топлината е резултат от взаимодействието на две противоположни природни начала.

Maistora52:
Рекох да си затрая, но виждам недоразумение, поради смесване на гледни точки.
1. Ми68 вече е неволен "притежател" на вид екстрасензорно виждане. Неговите експерименти с тоците едва не го убиха. В момента започват проявленията на това негово "зрение".
2.
--- Цитат на: edin в Декември 06, 2014, 01:30:46 pm ---... Слънцето например е студено и е Ян - мъжко. Топлината се появява, когато срещне Ин - женското. Топлината е резултат от взаимодействието на две противоположни природни начала.

--- Край на цитат ---
Правилното е:
Слънцето - Янг - Мъжко, Топло...
Земята - Ин - Женско, Студено...
...
Ми68 - вървиш в правилната посока. За усъвършенстване на придобитото от теб "зрение" използвай парче кожа, с което да покриеш очите, без да ги притискаш. Може и цялото лице да е покрито, но без притискане. Прави "наблюденията" в напълно затъмнени помещения - без прозорци. Сеансите трябва да продължават минимум 40 минути, след което вече се появяват "реалните" феномени.
През цялото време не пипай очите по никакъв повод.

Аtos:
Пък ако не се получи-направи нов взрив на Руслановия генератор и няма как да не стане ;D

edin:
Майсторе, казах че Слънцето е студено в смисъл, че е такова, докато не срещне ИН полярността. Казах го в контекста на видяното, от mi68. Той е наблюдавал именно срещата на двете полярности и резултата от това. Дано ме разбрахте.

mi68:
Здравейте,
Нещата се успокояват, двойни образи не получавам но, автоматично се превключвам.
Правя уточнение, светлината идва от черното слънце или черната дупка, намира се близко до полярната звезда.
Светлината идва като бели снежинки на черния фон. Споделям защото някой друг може да е получил подобни видения или да заостря вниманието, картината е великолепна!
Сега се опитвам да оправя картата на България, доста черни участъци, липсва тази светлина. Това не ме затруднява, а вдъхновява! 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия