Начало > Новини от света на технологиите

Огледалото на Козирев-директен преход към медитативно състояние на съзнанието ?

<< < (22/24) > >>

edin:
Аз имам опити с паметта на водата и лаконично заявявам, че Емото не лъже!
Личен опит братя, а не чел някъде или някой му казал!

mi68:
Здравейте,
Преди няколко дена, при тъмна стая и размишление, за пръв път видях падащи светли точки в тъмнината. Падащите точки падат в земята и изчезват като дъждовна вода, някъде се образуват локви от светлина. През деня явлението продължава. Светлината е импулсна и на около два пръста разстояние като струни.
В северното полукълбо идва от космоса, в южното преминава през земята, без сериозно екраниране.
Светлината е студено синя, като от светодиод, но при контакт с материя става топла и може да гръмне, като светлината става жълтеникава.
Излизам на улицата и всички хора имат тази светлина в главата, с различна интензивност. Очаквал съм неочакваното но това ми се стори повече.
Изследвах "Тестатика" имаше от същата светлина, като слънце. Това слънце събираше този дъжд. Обратно в обикновен електростатичен генератор, между дисковете абсолютна тъмнина.
СЕ е тази енергия. Ако отцелиш локва на земята с тази енергия и сложиш заземление, енергията е безплатна, наблюдавам при едно старо дърво, че има локва.         

hyparh:
mi68, ти изби рибата :o Готов си явно за "Гаража" и този форум: http://styleglassbg.com/od/
Ще е готино да прегледаш там устройствата, които се пускат и да си кажеш мнението кое как виждаш :) А всъщност какво направи, за да стигнеш до това виждане? Медитация?

Аtos:
mi68, бях ти казал преди време, че се изразяваш "компресирано" ! Обясни ни?
Как хем си в стаята, хем "попиват в земята" ?
Как установи за северното и южното полукълбо? Кога прелетя от едното до другото?
"...при контакт с материя става топла и може да гръмне..." - как да гръмне, буквално ли?
Как можеш да черпиш от тази енергия?
Разкажи ни?

Vector:

--- Цитат на: atos в Декември 05, 2014, 01:21:35 am ---

Векторе, кой олигофрен е писал тая статия, бре? Той идиот ли е?

--- Край на цитат ---
Не съм чел статията :O Прати ми я един френд и реших да я споделя ..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия