Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Електролиза - същност и фактори, които влияят на нейната ефективност

<< < (17/38) > >>

Радико:
Дааа
Човека видя, че не е от ктегорията на свободомислещите хора и заяви, че няма да публикува повече в нашия форум   Жал ми е за него но какво да се прави явно е бил с по слаба психика и мозъка му е промит безвъзвратно.Гадни преподаватели Ееей. Няма да му казвам сбогом дано се осъзнае и ме удостой с малко внимание. Затова за сега само довиждане господин Moon_Watcher.

Maistora52:
Мисля, че всички, които наскачахте срещу Moon_Watcher просто бяхте зажаднели за нечия "кръв"...
Ей-и-и! Кръвожадно племе сме, брей-и-и!
А Moon_Watcher си е прав отвсякъде...
...
Съвсем друг е въпросът с оргона, праната, чи-ци-ки-то и въобще Парапсихологичните феномени, за които трябва да се допитвате до мен...
Ама нейсе...
Продължавайте да Ревете като принца от "Дон Карлос" - "Кръв, Яго, кръ-ъ-в!!!"
... или май беше от "Отело"... Боже, изкуках и аз!

Михаил Кузмов:
Радико ! Не си разбрал правилно ! ...., това е последният ми пост, АДРЕСИРАН до теб и другите от групата ! Аз практика, за сега се сложих в средата и зададох въпроси ! Писал съм вече ! Не съм химик, не съм физик ! Справки по химия си правя с PyroVeso и сега с Moon_Watcher за което Благодаря ! Другото което мисля по въпроса е че, за да се захванеш с "екзотична" наука, ще трябва добре да се справяш първо с "официалната", за да можеш да и направиш ревизия ! Там някъде се казваше, за да победиш врага, трябва да го познаваш добре отвътре !
Хайде ! Дайте ми и вие отговори на въпросите ! Защо само Moon_Watcher ? Още искам да уточня но не сега !

Радико:
Михаил Кузмов
Така написаното от Moon_Watcher в последната му публикация ми изглежда адресирано до Атос а не до мен.
Не знам дали си забелязал, но аз не взимам думата по въпроси относно оргона или подобни теми.

Михаил Кузмов:
Все пак, имаш лош навик да не уважаваш мнението ! Нали се джавкахме с теб безпринципно !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия