Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (147/147)

Bat_Vanko:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Януари 05, 2020, 05:11:52 am ---Някой да е казал че те са различни 5 kJ са си 5 kJ , обаче има голяма разлика дали тази енергия се отделя за 1 секунда или за една година. Ако ви я отделят за 1 секунда, след това изобщо няма да ви е до смях (най-меко казано), ако се отдели за 1 година даже и няма да я забележите, така 1 секунда и 1 година имат разлика за тези 5 kJ нали, а вие при положение че желаете, смейте се.

--- Край на цитат ---
Драги ми Смехурко, биете се в гърдите като маймуна, че четете Тесла и Капанадзе в оригинал а не разбирате разликата между МОЩНОСТ и ЕНЕРГИЯ. https://www.youtube.com/watch?v=QeVjMJVRydM
5 kJ са си 5 kJ независимо дали се отделят за 1 сек или за 5000 сек. Разликата е в мощностите! Един уред с МОЩНОСТ 5000 W ще отдели (или изконсумира) тази ЕНЕРГИЯ за 1 сек, то друг с МОЩНОСТ 1 W ще я отдели за 5000 сек.

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Януари 05, 2020, 05:11:52 am ---Аз зададох конкретен въпрос към montanar а вие отново решихте да се намесите, в което няма проблем, но поне да бяхте отговорили на зададения въпрос а не да поучавате. Интересно защо не се заядохте така "педантично" и  за това как се измерват тези 5KW а и в допълнение за какво време се прави замерването ( това отново е реторика ).

--- Край на цитат ---
А виж този въпрос си го оставих за десерт, защото познавайки Вашата изчислителна мощ, нямаше как да можете да отговорите. Както е казано: колкото са по едносричкови въпросите, толкова шанса да ги разберете е по голям. И няма абсолютно никакво значение за какво време се прави замерването на тези 5 kW, дали ще е секунда или година - все тая. Сега бъркате мощността с енергията, докато в предишният цитат беше обратното - енергията с мощността.

Михаил Кузмов:
Този проект някога нарекох "камбаните"! По същият начин установих резонансна честота на сухо. След експеримента, логично се досетих че двойките тръби, потопени във вода въобще не резонират. Или по точно, резонират с прилична приложена мощност, т.е. UxI. Така след това заредих съда с 20% елктролит, после захраних с фазово управляем източник 100Hz от мрежата, свързах последователно електролизер мокър тип с 6 клетки и Joe cell. Управлявах грец с два тиристора в двете рамена, чрез PIC контролер.Получи се така че Stanley Meyer елктролизера работеше с най нисък пад на напрежение. Очевидно с най висока ефективност от трите. На второ място беше Joe cell. Освен това, в продължителен период от време на добив, достигна една не висока температура и я задържа така.
Впрочем на това видео може да се види всичко описано по горе. По мои съображения не вдигам налягане в системата повече от 0.5 bar когато експериментирам.
https://www.dropbox.com/s/04b2jakw7lmqrve/Stanley%20Meyer%27s%20repl.%20In%20action.mp4?dl=0

nizo:


http://jlnlabs.online.fr/cfr/aehodme/index.htm

Vetap:
Господа,
Някой познава ли Валентин Петков. От филмчетата му в Тубата се вижда, че е много напред с материала, особенно със Стан Мейеровата електролиза!
https://www.youtube.com/channel/UC1fmWjG_sIIyAAt3_KDMGmQ

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия