Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
Vector:
Интересна тема!
Михаил Кузмов:
Да интересно! Не сме чули още дали е забогатял? Нито пък морето край Варна да е пресъхнало!
geordgeo:
Дааа, виждам предупреждението, че темата не е активна от 120 дни, но нали идва поредната зима и се сещам за горящата вода и топлината, която (би) раздала на хората... Е, явно ще я караме по стария и скъп начин на отопление, щото тая тема май отива в коша, няма никакво развитие по въпроса... :(
key5:
Преди 7-8години съм правил клетка за колата. Добре че в последния момент помислих и премерих трети път... тя е с ламбда сонда. Но при тестовете на терасата взривих водния филтър а квартала отново се сети кой е експериментатора. Извинявам се, за първи път влизам и не съм изчел всички 46 страници но ще ви подхвърля сламка. Правил съм устройства за електрориболов но не гаменски, които да изпържват всичко живо, а избираш размера и колко близо да е обездвижена. Така се избягва излишно умъртвяване на риба.
Та, всички знаят че водата има специфично съпротивление. А в колко схеми на генератори сте виждали автоматично да се измерва и.... капацитета?
Генератора трябва да определя сам съпротивлението и капацитета на водата които да коригират честотата и ширината на импулса която е под 50%. В противен случай се насища и няма очакваният ефект.
... :)
geordgeo:
Здравей, KEY5, поне на теб да отговоря, че запалването на водата по схемата на Владо не се постигаше с генератор на импулси, а с изправено високо напрежение - 310-315V или поне аз го пробвах така. Вашето подхвърляне, ако е по тая тема, явно се отнася за нещо друго (горивна клетка (Браунов газ) може би, от тези за автомобил, които работят с 12V и генератор на правоъгълни импулси), уточнете моля... ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия