Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
владимир димитров:
Аве щом никой не се обажда значи схемата има кпд :D вече има сигурно 50-100 схеми направени ама си мълчат...мислят за търговийка, отоплителни уреди зимата идва тока скача...няма лошо ...
Гледа се пламъка колега и после го сравнявам с пламък на продаван hho генератор и гледам консумацията на генератора и на схемата ми..така си правя изводи ..
caduceus:
Работи се по горелката, но има много варианти и трябва да се пробват един по един - а това отнема време. Аз като няма какво ново да покажа по темата си мълча докато излезе, колегите нека си приказват :) Като съм готов ще видите резултата. Знаете че не приказвам напразно.
Владимире, ти понеже си непредубеден ум, попрочети какво е писал проф. Е.И.Андреев в книгите си за автотермията /по възможност в оригинал на руски/ - ще ти отворят много очите за истинския процес и ще напреднеш още по-бързо с двигателя на вода. Гаранция!
Поздрави
владимир димитров:
Благодаря.... ще прегледам материала ;) в момента работя над новата си схема за палене на вода (различава се доста от старата )-схемата е с доста електроника вече ...няма игли, електроди няма и струи вода (като на другаря Тренчев)... Устроиството е сходно на тяхното само по КПД но е голямо колкото кутия за обувки ,че и по малко може да стане...
Поздрави
valex:
владимир димитров
Колко е КПД на Тренчевата постановка?
nizo:
КПД при Тренчев е над 100%!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия