Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (81/147) > >>

Vector:
Браво Владо,мачкай!

caduceus:
И по важното - гледай да не гръмнем с тоя LENR...  ;D

Михаил Кузмов:
Ами RUS, Владо като го вади толкова голям, направо да обяви РЕВИЗИЯ НА ЗЗЕ еди-къде си и еди-как си !
Иначе, всички всички които ръкопляскате на НИЩО видяното, НИЩО не-доказаното само наливате смазка в егото на Владимир Димитров ! Ръсят се нелепости, обещания в тази тема, повече от година ! Това ли да крепи форума !
Предположения аджеба какво би било ако....?? Дрън ! Дрън ! Айде бе ? Някой сеща ли се докато се стигне до ядрен
разпад колко енергия е вложена и още колко трябва ? Брейй ! Наричало се студен синтез ! С готварска сол !
https://www.youtube.com/watch?v=TEceEHgaXoU

PyroVeso:
А като дръпнат шалтера на сградата какво става?...
Продължава ли да се "получава" слънчева, облачна, или каквато и да било друга материя и енергия?

владимир димитров:
Кузмов, вече се излагате много сериозно ..Обещахте да не пишете в темите ми, Моля ви!!!! ще си докарате нервна криза ..Аз,не нося вина ,че във вашата тема си пишете сам...

Това мога-Това правя...

Хората сами решават, дали експериментите ми заслужават внимание ... Стига сте публикували клипове на спринцовки и буркани ...Говорим за готови сглобени работещи устройства.. Не ползвам готварска сол, а Морска вода ...Защо ли ? За да може всеки да може да  зарежда уредите сам, а също  да бъде направена  точна настройка  на устройствата..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия