Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (68/147) > >>

Vector:
 то за тез пари, си е супер приложение-можеш да спояваш,да разтапяш някакви метали-което никак не е малко

Аtos:

--- Цитат на: Vector в Март 04, 2015, 07:04:17 pm --- то за тез пари, си е супер приложение-можеш да спояваш,да разтапяш някакви метали-което никак не е малко

--- Край на цитат ---
Как, като ги занесеш под пламъка ли?
А ако единият е около 300 килограма?

Bat_Vanko:
Vector-e, по празниците се правих на електроженист с малък инверторен електрожен. За около секунда-две при ток по настройка - 130А, се стопява електрод Ф2.5 мм и дължина около 5 мм. Освен него се разтапя още част от основният материал. Като добавим и флюсовата обмазка, част от която дори се изпарява (а за това е необходима дори повече енергия), изобщо не ме впечатлява мощността на пламъка.
Atos е напълно прав, ние не сме в Холивуд, нито пък сме журналисти, за да вярваме на всичко казано без да се замислим. Ако Владо е постигнал нещо "епохално" то нека даде по конкретни данни видни с измерване.
П.п. И като казвам малък разбирай от най-малките, с тегло само 2,5 кг и мощност не повече от 1 kW.

prp:
А с двигателя на експлозия-имплозия какво стана?  ;D

владимир димитров:
atos НЕ визирам колегите от форума като цяло,а точно определени хора, които работят срещу мене и моите изобретения ...

Забравяте, че това е ''НОВ МЕТОД'' на неговата база, могат да се направят много устройства (имам чертежи вече на 5 такива )...Това е просто едно от устройствата ми, което е завършено и определено работи ..

Също така се замислете,  аз имам работещо устройство ,което демонстрирам (на живо) и досега няма човек,инженер,учен, който да не признае работата ми .Така че тези политически прийоми"че хората са необразовани и се заблуждават '' също не минават.Всеки може да различи, усети огън от вода и огън излизащ от вода, да види с очите си, да се убеди в силата на пламъка, както и да измери консумираната енергия..

Така че моя апел е да не приказвате предварително преди да сте се убедили с очите си.Защото всяка моя дума е подплатена с успешен експеримент и работещо устройство.

Направете някаква организация,добре дошли сте, ще ви демонстрирам..

НЕ Е ТОВА НАЧИНА със злоба  да пречите на хора, които работят и постигат резултати..

prp според теб, как ще се казва следващия ми проект  :)..

Идеята за независимост чрез подобни платформи като INDIGOGO е много добра.
Така мога да работя независимо и да ви показвам резултатите и готовите устройства,които ще са достъпни за хората ...

https://www.indiegogo.com/projects/watburn-this-invention-will-change-the-world/x/9716510

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия