Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (67/147) > >>

coke2k:
И?

владимир димитров:
Работи най стабилно от всички модели до сега ,но кампанията има нужда от реклама...
Устройството се развива с парите от кампанията, както и другите ми изобретения ...

http://novavarna.net/2015/02/28/%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%86-%D1%81-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7/

https://www.indiegogo.com/projects/watburn-this-invention-will-change-the-world/x/9716510

Работата  продължава .

PyroVeso:
"Необходима ни е само малко енергия, за да произведем чиста енергия" - много хитро!

1. Колега Димитров, бихте ли обяснил по какъв точно начин устройството би дало възможност за решаване на три основни глобални въпроса:
- Изчерпването на енергийни ресурси
- Замърсяването на околната среда
- Намаляване на цените на енергията
след като за разлагането дори и на 1 микро-литър вода се нуждае от "старата", "мръсна" и "скъпа" електроенергия?

2. С какво изобретението е по-различно от апаратите за рязане и заваряване с браунов газ, които се произвеждат и използват от десетилетия, а понастоящем масово и в Китай и в Корея (например това)?

Честно казано, не виждам смисъл от "изобретението" Ви - нито е практично/удобно за ползване (ако е за рязане/заваряване), нито отговаря на това, което се внушава чрез описанието му (едва ли не че се изкарва повече енергия, отколкото се вкарва електричество). Единственият реален смисъл, който виждам дотук е: да съберете някой долар от хора, които нищо не разбират от материята, но имат "излишни" пари... При това чрез тяхното "невинно" подвеждане в неправилната посока на мисли, за което после винаги може да им се обясни, че "не са доразбрали нещо"...

Моля, опровергайте ме, ако греша.

владимир димитров:
1.Това е епохално откритие и вие много добре знаете това.

- Изчерпването на енергийни ресурси-Устройството запалва чиста морска вода от Черно Море..
- Замърсяването на околната среда-Прегледайте темата ми Двигател на вода...
- Намаляване на цените на енергията-С пламъкът ще се конструират отоплителни уреди с ниска консумация на електричество. Експериментите в лабораторията ми са оптимистични, например 300 вата пламък може да развие отоплителна мощност 2,5kw зависи от топлообменика, който се използва .

2.
-Изобретението консумира по малко електричество за същия  пламък от Браун газ генератор .
-По компактно,достъпно,преносимо(Браун газ генераторите ,които произвеждат същия пламък са с големина на гардероб)
-По евтино(Един Браун газ генератор струва от порядъка на 5000$) срещу WATBURN500 който ще струва  300-350лв..
-Безопасно - Газа не се съхранява, в резервоара има единствено вода...

А за парите, какво да говорим  :) Всеки знае, каква е цената на подобни изобретения, отказал съм много предложения за да работя в полза на хората и това изобретение да стигне до тях ...
По важният въпрос е : ЗАЩО ВАС ТОВА ТОЛКОВА ВИ ДРАЗНИ?

Аtos:
Владо, не ни дразнят успехите ти!
Досега (извини ме за откровеността), не сме видели нито един клип с крайно завършено готово изделие за употреба - било то вид горелка или двигател...
Все едно да ми връчи някой кълбо от кабели и платки и да ми каже - това е нов компютър, много е мощен, бърз и икономичен, нищо, че не виждаш мишка и дисплей...

Това, което би било интересно на съфорумците е някой клип, в който се вижда нещо работещо (С КОЕТО СЕ ВЪРШИ РАБОТА) и някакви данни за габарити, тегло и консумация на енергия и гориво, които да са явни от клипа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия