Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (48/147) > >>

владимир димитров:
Този етап с тестовете със  спринцовка отдавна го минах... Мога да ти покажа доста по интересни неща, например експлозия-имплозия в двг от капка вода ....и как се държи новия воден двигател измислен от мене ...какво трябва да се преправи в бензинов мотор за да може да се захрани с вода ....все интересни неща...
Търпение...
Поздрави...

valex:
Прилагам интересна статия в 'Техника малодежи', която е точно по темата:

Михаил Кузмов:
Владимир ! Не ме разбираш точно ! Снабди се с таблица за енергийност  на горивата ! Направи сметка, за определена кубатура, колко е разхода на бензин за да даде определена изх. мощност ! След това сравни, колко водород ще ти даде тази мощност ! Защото ! Единствената енергия която можеш да получиш от водата, е тази на водорода ! След това пресметни, колко вода ти трябва за да получиш този водород ? С взривове на капки, евентуално ще смачкаш една хлебарка, но да задвижиш бутално-биелно-мотовилков-колянов, не ефективен механизъм, ще трябва доста вода да де-структурираш ! Дерзай с главата си !!
Бъди здрав !
P.S. в този клип се събира определено количество окси-водород от определено количество вода и чак след това се взривява

владимир димитров:
 Михаил Кузмов, вие ще трябва доста вода да деструктурирате,  аз проблема съм го решил  ;)
Поздрави...

Аtos:
Мишо, според мен не е важно колко вода ще му трябва на Владо, за да постигне бензинов еквивалент!
По-важното е ДА УСПЕЕ да го направи, защото, както споменахме водата е почти БЕЗПЛАТНА!
Пука ли ти, че ще трябва да си увеличиш резервоара на колата от 40 на 200 литра, ако това ти дава безплатен превоз?На мен лично-не ;D

В статията, постната от valex мисля, че се засяга точно подобна разработка-разграждане в самия процес на запалване, без предварително акумулиране на водород...

Владо, а ти кога мислиш, че може ни зарадваш с конкретна "презентация" (приблизително) ?
Дай поне малко "просвет" в разработката си, да хванем вяра, както се казва, че имаш практическо постижение, за да може да ти помогнем с нещо, ако трябва?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия