Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
Аtos:
Владо, аз съм "резерва" по твоя проект, знаеш...но ако наистина съумееш да подкараш двигател с вода, ще съм първият, който публично ще ти се извини за недоверието:)
Още повече...ще апелирам към подпомагането ти по всякакъв начин-не става дума за средства само!
И ако успееш да ни го покажеш това, НЯМА ДА ИМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ някаква измервана мощност или отделян обем газове!
Защо, може да попита някой?
Защото водата е почти БЕЗПЛАТНА!!!
Двигател, работещ с вода бих ползвал за всичко възможно, та ако ще и 20% КПД да има!
Така, че...дерзай, ще те чакаме с "презентация" :D
PyroVeso:
Вода + (електро)енергия -> гориво
гориво -> вода + енергия
Не е ли по-лесно (и по-ефективно) направо:
(електро)енергия -> механична енергия?
владимир димитров:
Самозахранване >Вода=гориво.
владимир димитров:
Самозахранване >Вода=гориво.
az_skeleta нямам проблем с електрода(тука е друга играта).Четиритактов двигател да, но до толкова че няма да хабиш енергия за картерно пълнене, като при двутактовия...има доста неща, които трябва да се преправят..
Velektra, Благодаря .
RUS:
Електролиза с напрежение над 100-120 волта вече преминава в студен ядрен синтез.
Границата е около 300 волта -след това следва излъчвания в гама радиация.
За справки потърсете в нета за японските учени провели експерименти с волфрамови
електроди във воден разтвор на калиев карбонат.
Jan Lui Naudin има подробни таблици от проведени експерименти по въпроса.
Волфрама преминава в други по-тежки елементи от по-горен порядък и по-високо атомно тегло
по реда си в менделеевата таблица.
Възможно е наличието на силно токсични хим.елементи.
От там също идват и проблемите с електродите или частичното разрушаване на някои други метални части по ДВГ.
За водорода е характерно - експлозия и имплозия след това ако е в заторен обем.От там следва 180 градуса промяна на газоразпределението и моментите
на подаване на горивна смес за ДВГ.Работен ход е възможен и след ДМТ в периода когато водорода е в зона на имплозия или имаме вакуумен работен ход.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия