Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (43/147) > >>

владимир димитров:
Ясно ...ще го стопи...обаче ...

владимир димитров:
Приятели..не се майтапя, аз наистина съм измислил двигател захранван с вода(имам работещ макет)...
Сега правя сериозния мотор ..
Много неща трябва да се преработят,но двигателя е факт :)

edin:
Ще покажеш ли работещия макет?

az_skeleta:
Здравей, Владимир.

Това което показваш със свещта не е ново. Колега от форума го е показвал преди доста време. Тогава проблем беше, че на свещта й се износваха електродите много бързо. Ако и при тебе е така то е ясно откъде идва повечето енергия.
 Всъщност реших да пиша, за да си изясня принципа на двигателя, който имаш като работещ модел. Ако използваш това, което показваш със свещта, то значи двигателя ти трябва да е херметически затворен. Елементите за горенето не се "хабят" - Водата си е вода, а солта няма де да иде. В този случай няма ли да е по-лесно да се преработи четиритактов двигател, като просто не се отварят клапаните и делкото се премести на коляновия вал вместо на разпределителния?

Успех!

Velektra:
Владимир Димитров, поздравления от мен за успехите!

--- Цитат на: владимир димитров в Септември 19, 2014, 08:52:09 pm ---Приятели..не се майтапя, аз наистина съм измислил двигател захранван с вода(имам работещ макет)...
Сега правя сериозния мотор ..
Много неща трябва да се преработят,но двигателя е факт :)

--- Край на цитат ---

Смятам, че е по-добре да се концентрираш в използването на водата за направа на такъв двигател, вместо горенето й, и след това загряване на друга вода например и т.н. Просто прескочи парната машина и прави двигателя!
Имаш ли двигател, имаш и ток, и мобилност, и много други неща!
Успех!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия