Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Космология

<< < (71/103) > >>

Аtos:
Как да изкопчи, като всички подписват декларация за поверителност?
Разприказват се само участници в събития, които са на преклонна възраст, а самите събития са били преди 40-50 години...
Но пък "обществото" граква срещу им - Защо чак сега, защо не по-рано...не отчитайки, че тези хора също имат свои семейства, близки и живот за губене, разбира се!
Другата реакция е, че си измислят, с цел да предизвикат интерес, то това е и в основата на метода за "заглушаване на информацията" де!

И нещо интересно за гледане:
https://www.youtube.com/watch?v=nP_9bqIP-mk&feature=youtu.be

alan:
ndm, ти откъде падаш? Кви 36 000 КМ, кви  27 000 КМ/Ч ?

atos, щях да продължа да пиша у темата, ма ти ма сепна с тоя син текст... м/у другото потребител с ник "вектор" май няма.

Аtos:
паднал е от МКС, от къде другаде ;D
alan, стига се халосва сега, ако ще казваш нещо - давай?

az_skeleta:
Прави ми впечатление че по горе придавате човешки черти на характера на извънземните. А защо не го правите с пчелите, овцете, котки, кучета и т. н.? А извънземните кое ниво на съзнание са, трето, четвърто? Заради многото литература, човек не знае кое е истина вече. А какъв е смисъла човек да отиде на луната, на марс и където и другаде да е с материалното си тяло? Аз не виждам никакъв смисъл освен за отвличане на вниманието на населението на земята с такива реклами.

alan:
Забравих да спомена, че нощувайки оня ден на плажа близо до Нос Калиакра, бяхме си запалили малко огънче със остатъчните дръвца дето морето изхвърля по принцип (щото те горят като барут), забелязах и снимах цветната дъга от осем цвята, а беше само 21,30 часа, малък полумрак.

На другият ден същата дъга се появи само че на сутринта в 7,20 мин. посред бял ден, бяхме почти изтрезняли и всички Я видяхме, Аааааах нейната майка, ташака беше пълен, а видео само от вечерта.

Искам да кажа, че невероятните истории стават вероятни, когато присъстваш на събитието, а не само чул, недочул и прочел някъде.

пп. нещото има продължение, но не смятам да го разказвам, щото и аз не вярвам.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия