Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Космология

<< < (58/103) > >>

Аtos:
Ми...отпада от сценария?

Радико, не питам как може да се прави спектрален анализ, а как ТЕ са го установили! Спектралният анализ дава данни за химични елементи, не за сложни органични съединения! Може само да предположат наличието на органични съединения, а спектрален анализ - "дълбокомер" как ли става?
Да, има начин да се изследват промените в светлината при преминаване през материя, но за целта трябва да имаш за база първоначалната светлинна гама вкл. с диапазона на рентгеновите честоти.

Стигам до извода, че...Умуамуа е...женски астероид, щом са му подарили диамантено палто ;D
А какво мислите за това?
http://peshakoffstudio.com/%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%be%d1%8f%d1%82%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d1%83-%d0%bd%d0%bb%d0%be-%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%b5%d1%82/

Радико:
Значи това за дълбочината е чисто потетично разсъждение колко дебела обвивка би била необходима за да предотврати създаванто на опашка от изпарена вода. Търсят демек благовиден начин да го класифицират като комета и нещата да приключат. А аз лично исках просто да ти посоча, че изкуственият произход на този обект е много по логичен от изкуственият произход на Луната. Защото корабът на капитан Соло ще се превърне точно в това след удара. защото след него кораба ще почне да се върти точно по начина по който се върти Умуамуа а изтичанто на въздуха от вътрешността на кораба ще изхвърли всички тела навън, но не под формата на тела а под формата на добре смлян пастет който ще се издигне на ситни капчици над кораба след което ще падне полека върху него за 200-300 години. Поради въртенто на кораба ще падне равномрно навсякъде по него.
Поразителна прилика не мислиш ли.

За това от линка нищо не мога да кажа, но въобще няма да се учудя ако се окаже истина.

Аtos:
Не знам...и на мен първата ми асоциация беше с "Летящият Холандец" - призрачен кораб-мъртвец, но...това, с "пастета" ми идва в повече :D
Ако е изкуствено, нормално е напредналите технологии да използват устойчиви полимери.

Радико:
Може да ти идва в повече, но това са фактите Всяко живо същество, животно не едноклетъчно, но дори и по голямата част едноклетъчни ще се взриви и превърне във пихтиеста маса при внезапно понижаване на околното налягане до нула. Точно така се пръскат и дълбоководните риби при бързо изваждане от дълбините.

Аtos:
Няма да успее, няма да има време!
Студът страшен, ефектът е като потопяване във вана с течен азот!
На рибите им се пръскат капилярите, не цялата биомаса.
Ако искаш - пробвай една сурова пържола в барокамера ;D

А колкото до Луната...там сякаш "зарастват" всички пробойни, при това далеч няма земната ерозийност.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия