Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Космология
edin:
Шуманов резонанс онлайн.
F1 - основен тон. Рисунок 4
https://geocenter.info/monitoring/schumann
hyparh:
Въпросите, които задаваш, са по-скоро философски. Животът е вид природна еволюция. Примерно кристалните форми също имат симетрия и растат, Земята и другите небесни тела - и те растат. Дали имат съзнание можем само да гадаем, а то може коренно да се различава от нашето.
Отговорът за пещерите е много прост. За да се получи такова рафиниране, е необходимо огромно количество материя и съответно няма как да стане при пещери дълбоки само 1-2км. Доколкото си спомням мракът отстъпва на съвсем бледа "призрачна" светлина от около 15км надолу. Колкото по-надолу се спуска човек, толкова по-ясно се очертават околните предмети (скали, сталактити, сталагмити и т.н.), светлината се усилва и радиусът на виждане се увеличава.
Там долу също си има екосистеми с хищници и жертви, така че все пак има някакъв контрол над популацията.
Заради прогресивното отслабване на гравитацията, някои видове животни и растения могат да бъдат с огромни размери.
Vector:
В центъра на земята според мен ,има черна дупка и от там следва гравитацията..
Та дупката по някаква причина е закамила маса ,в случая земята..
hyparh:
Точно обратното :) В центъра има енергийно струпване, бурна дезинтеграция и обилно излъчване на лъчения и частици. Нещо подобно на вътрешно Слънце, което осветява атмосферата, земите и моретата по вътрешната повърхност.
Михаил Кузмов:
Ами добре! На мен анализа на графиките ми говори, че наистина промяната на времето (условията) влияят в/у основната честота. Ако теглим една права средна хоризонтала на F4 (зелената) ще видим средна честота ок. 25 Hz. На 17.06.2018 например Q1 фактора е почти равна права при 6.6 Hz докато аплитудата А1 вероятно е при нормална честота. На 19.06.2018 обаче всички графики са динамични. Всичко скача нагоре. Какво се е случва днес? Там на мястото на мерене.
Очевидно е че на оживено кръстовище, е смешно да мерим шуманов резонанс!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия