Форум > Филми, видео лекции

Безконтактен Бой

<< < (2/4) > >>

edin:

--- Цитат на: PyroVeso в Август 16, 2014, 06:22:58 pm ---Един, не се вживявай толкова... По-добре гледай това: https://www.youtube.com/watch?v=GvDydc9D3pw

--- Край на цитат ---

С моите очи, видях следното. "Треньорът" се опита да отвори аурата на опонента, докосвайки го физически и да го нишкува, т.е да прокара енергийна връзка от третото си око, до третото око на опонента. Опонента обаче явно не е поддатлив и има силна аура, така че хипнотичния център на "треньора", не успя да си свърши работата.
Този бой работи, но има куп условия за това, точно както е и при Санди Мурти. Всички, които отидат да тренират такъв бой, автоматично попадат под въздействието на егрегор. Обаче жална им майка, ако им се наложи извън залата, да прилагат "уменията" си. Това си е схема за пари и за цоцане на енергия.
Не се вживявам, но виждам нещата под свой ъгъл.
А да ви направи впечатление, челото на треньорчето? Това съм го виждал, при едни особени хора.

Maistora52:
Както винаги - Edin е прав!

az_skeleta:
Такъв бой има. В тай чи то което учих тука в Пловдив ни учеха на основите на този бой. Нищо общо няма с третото око. Руснаците са го взели от китайските бойни изкуства (не знам точно от кое/кои).

PyroVeso:
Това пък което аз видях е, че "джедаят" се държа като п..ка.

"Обаче жална им майка, ако им се наложи извън залата, да прилагат "уменията" си. Това си е схема за пари и за цоцане на енергия. " - в това съм 1000% убеден. Както и рей-ки-то, както и много други подобни работи... Истинските, автентичните майстори са малко, а тези, които практикуват нещата безкористно и обучават другите с единствената цел да предават познанието и да повдигнат общото духовно ниво на човечеството, сигурно се броят на пръсти в световен мащаб.

az_skeleta:
ехааа. Много си категоричен. Аз съм карал курсове по рейки и мога да ти заявя с сигурност че системата за лечение работи. Само че аз го ползвам за самолечение и не практикувам с други или върху други хора или животни. Учил съм и една друга система за лечение и нещата там са наистина направени за пари, но това не означава че системата не работи. Единственото е че трябва практика. Ама щом си си дал парите можеш да я ползваш за самоусъвършенстване.  А парите по метода на Майстора можеш да си ги напрвиш без проблем! Ако получиш даром нещо не го цениш. Това е тяхната логика

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия