Форум > Филми, видео лекции

Безконтактен Бой

<< < (3/4) > >>

edin:

--- Цитат на: az_skeleta в Август 17, 2014, 01:15:35 pm --- ни учеха на основите на този бой. Нищо общо няма с третото око.

--- Край на цитат ---

Третото око, не е в основите баце, то е висш пилотаж!

Относно рейки, на мен ми се отдава. Нито съм бил на курсове, нито някой ме е учил. За всичко съм си самоук и това, че при мен работи ми стига. Общото в темата е че и тук се ползва третото око, за да се насочи енергията с вътрешното зрение.

paparosko:
Методът на енергийно лечение Рейки е точно определен и се предава от учител на ученик чрез инициация.

Иначе всеки може да използва по свой начин силата на мисълта за направляване на лечебна енергия, но това не е Рейки.

edin:
Ни мойш ма убедиш, но няма значение. 8)
Интересно ми е, какво имаш предвид под "точно определен". За мен това е поредното свързване към егрегор. В случая лошо няма.
В тази матрица, съществува т.нар. "Егрегор на лечителите". Ползата от него е че усилва мисъл формите на лечетеля.

paparosko:
Под "точно определен" имам предвид определени правила и начини на действие.

Поради това има създадени много методи на енергийно лечение, под различни имена, при които в крайна сметка неминуемо се налага да се използва силата на мисълта за канализиране на енергията.

az_skeleta:
Ако може да използваме по български думи за да няма объркване. До колкото разбирам егрегор е мисълформа. Така погледнато ти за каквото и да си помислиш правиш такива мисълформи. Колко време съществуват и колко им е силата е друг въпрос. За това съгласен ли си?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия