Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
alan:
И аз си мисля, че се вкарвате във филми и още повече, че Кулабухов, Панов и Тиртха са тясно свързани и играят партия. ;)
Но все пак за търсачите и вярващите:
http://tirtha.info/category/stati/sergej-stalker/
dymelsoft:
За съжаление alan е абсолютно прав по отношение на Кулабухов, Панов и Тиртха и т.н. Всички схеми циркулиращи в нета са абсолютно идентични включително и последната "работеща" - "подарена" безплатно от Панов ;).
Да схемите са работещи, няма технически грешки, въпросът е какво се очаква от тези схеми. Обясненията за принципа на работа станаха повече от предлаганите схеми (в основата си всъщност схемата е само една :) ) и всичко това, според мен за да се държи постоянен интереса на "вярващите", а и някои дори плащат за да получат "нещо".
Това, което най-много ме забавлява включително и в последната схема е умишленото използване на куп излишни елементи в "големите" схеми. Само за пример ще дам, че двата чакащи мултивибратора реализирани с тригери на Шмит (4093) могат да се направят само с една 4093 вместо цели два броя :P , но какво разбирам аз, то си е цяла философия ;) .
Лично аз не съм се отказал от идеята за трансформиране на свободните заряди, налични в изобилие в околната среда в електричен поток, но смятам на база натрупан личен практичен опит, че установките на Сталкер, Кулабухов и т.н. не са способни на това.
mito_kupona:
Край на приказката, Калабухов е разобличен. https://www.youtube.com/watch?v=Gy5za1r5gCw Междудругото аз никога не съм вярвал на този изпечен мошенник. С използване на фаза от мрежата и баба знае да направи генератор на „СЕ“. Чест и почитания за Сергей Панов.
Но има и едно, но, може всичко това да е направено под натиск, a вероятноста да е така е 0,000000000000000000001%
8)
zeepk:
Тоя Кулабухов даже го е домързяло да си махне следите от свързването на външната фаза. Поне Панов е успял да го осъди и има шанс да си върне лекомислено похарчените 5000 евро. Но скъсаните нерви за две години...
Иван Димов:
Като давате линкове към такива дълги видеа, то посочвайте към коя минута е най-важното според вас, защото едва ли някой ще се засили да гледа с часове. Нека да ценим не само своето, но и времето на другите. Пък тя истината все някога ще излезе наяве.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия