Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
ivobg:
На ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА!
ИМАМ НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ВСИЧКИ РАЗРАБОТКИ НА Руслан Калабухов и АКУЛА са ДЕЗИНФОРМАЦИЯ с ЦЕЛ ДИСКРЕДИТИРАНЕ НА ИДЕЯТА за НЕЗАВИСИМ ЕНЕРГИЕН ИЗТОЧНИК!
mito_kupona:
За Акула не съм сигурен, че е измамник, защото фенерчетата му работят и даже продаде идеята в Германия, но за Руслан бях убеден че е мошеник още от самото начало. На нито един от клиповете на Руслан няма други свидетели, винаги е сам, а това е показателно.
Разработките и на двамата нямат нищо общо с Капанадзе.
madsatbg:
--- Цитат на: ivobg в Април 23, 2017, 10:21:04 am ---..
ИМАМ НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,..
--- Край на цитат ---
Бъди так ДОБЪР И НИ ЗАПОЗНАЙ СЪС НЕОПРОВЕРЖИМИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА.
поздрави
PyroVeso:
И аз съм на мнение, че срещу Руслан беше проведена някаква дискредитираща кампания...
Вижда се, че човекът работи, и макар да не е корифей във всички области, влага много време, енергия, средства, материали и т.н.
Освен това не го е обърнал на комерс - не продава китове или нещо такова...
Продължава да прави установки, продължава да снима клипове... Вече и хора кани.
Според мен установките му работят, макар и на не го не винаги да му е ясно как и защо, макар и понякога да преиграва или да послъгва по малко...
Не вярвам да го прави единствено с цел известност и популярност... Има си някакъв бизнес там (радио), който очевидно го храни. Не знам... ако някой действително е достигнал до нещо И се реши да изплюе камъчето, то точно човек като Руслан очаквам да го направи... Разни дълбоко законспирирани социопати (повечето от които със сериозни психически отклонения) - едва ли.
x_name41:
значи за сметка на високото импулсно напрежение от качера се усилва токовата съставляваща в гранатата идваща от пушпула, който всъщност може да бъде и маломощен 50Hz инвертор и натам по закона на ома всичко се самосъгласува според параметрите на нагрузката. Процеса като цяло може би е подобен на процеса протичащ в апарата на Линде, който показва главния инженер във видеото на Капанадзе с зеления ковчег, като обяснението съвпада и с последните насоки на Капанадзе по въпроса
и още една статия за метода на втечняване на въздуха от june1900
линк
линк
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия