Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
milintron:
Бат Ванко, много си прав, и те подкрепям напълно.
Но има един момент в който, това което трябва не се получава.
Имам едно видео във форума с лазер. Може би се казваше темата : лазера отново ни изненадва, или нещо такова.
И в крайна сметка, резултатите които постигнах са благодарение на квантовия механизъм.
Пример:
Ако смесиш , хелий, азот,и цо2 не както трябва , тоест пропорцията нарушиш.
Се получава СЕ.
Ще трябва да снимам видео с тези ефекти на средата.
Или с други думи.
Имаш 50ома импеданс на коаксиала. На средата ако е 50ома излъчваш енергията която влагаш.
А, ако, равенството се наруши ! Получаваш СОЛИТОН.
Във предавателя.
На снимката PRss е рефлектираната мощност. Имаме 1.3kw вложена.
И 13кв. на цялата машина.
Това е факт. Нека го наречем , СТОЯЩА.
Но не е !
milintron:
Ако , за вас 5.8кв. е частично, от вложени 2.4кв. не знам как да отговоря.
Но средата е идентична, също както в атмосферата.
Единствената разлика е налягането, или подналягането - 120 хекто паскала. Мръдне ли, нагоре или надолу, имаш стояща, рефлектирана енергия.
Предполагам че не подозирате изобщо за тези състояния на средата.
А аз съм решил да ви ги покажа. Ако вие имате желание да ги видите.
И тогава , пак ще говорим за РА ,окото на Ра.
В една звукова тръба има същите колебания, но в пъти с понижена честота.
Те са на порции или както казват Руснаците, пачки или пакети.
Bat_Vanko:
milintron, аз съм убеден че на много места се получават случайни изблици на енергия. Проблема е, че не може да се разчита на случайността за да се получи моментна СЕ. Трябва да се намери някаква зависимост или теория за впрегне в работа това явление - ако наистина съществува.
Затова отвори отделна тема, дай малко повече информация, начин на измерване на тази мощност (как например измери тези 5.8 kW), моментна или средна мощност - това има значение!
Успех!
milintron:
Не е случайно, случайните неща се случват веднъж.
Затова казах че ще покажа.
Средата е атмосфера при определена честота и импеданс.
Задача с едно неизвестно. Импеданса!
При промяна в налягането, той се променя.
Много интересна тема.
Възбудената молекула е, като прясна риба за кондензатора !
nizo:
milintron, помисли малко преди да се хвалиш отново с лазера. Нека преминем към една по-позната среда, а именно стая и аудио система. Когато нацелиш резонанса на стаята какво се случва? Пиковете на отразената вълна съвпадат с пиковете на излъчената вълна и имаме двойно по-голяма амплитуда, не защото имаме СЕ, а защото първата вълна не е оползотворена. Това виждаш в лазера ... натрупаната отразена енергия.
Аз имам една теория за СЕ. Представете си едни следната конструкция:
(говорител| ==========[ гума ]========== |говорител)
(| - говорител/ излъчвател
========== - тръба
Когато излъчим вълна от двата говорителя, тя създава налягане в центъра на системата. Да речем, че сме излъчили вълна с налягане 1 от всеки говорител. В центъра се получава раздуване на гумата с налягане 2. Номера тук е в това, че имаме резонанс в затворена система, която влияе на околната среда без това да разваля резонанса. T.e. независимо колко се огъва гумата, то налягането в системата ще е в резонанс. Да, но гумата огъвайки се почва да излъчва звук извън системата!!! Този звук се явява свободна енергия или греша?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия