Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
mito_kupona:
Руслан постоянно си противоречи, последните му изказвания, са за Ядрено Магнитен Резонанс ЯМР, говори за някакви атомарни процеси, за безкислородна мед и подобни глупости, което доказва, че и той, както и Акула не са наясно как работи това устройство. От къде да знам аз от каква мед ми е проводника на гранатата, за да знам честотата на ЯМР, дали е мед 63 или мед 65 или някаква смес и т.н. А нали всъщност се гони вълнови резонанс в гранатата. А бе само глупости .
При мен на моменти се получава много голяма енергия на изхода, която все още не мога да овладея, изпогорих една камара захранвания и части. Лошото е, че пика на енергията не се получава на изчислената честота, а процесите са плаващи. И при мен гранатата е с такава индуктивност. Има нещо ключово, което Руслан, засега премълчава.
Ето тук имам едни мой експерименти от преди 3 години http://www.youtube.com/watch?v=QwNLdyK0LXM и получавах същия ефект, който търсим сега, само, че при мен беше на 50 херца. Качвам и схемата по която работех тогава.
prp:
За съжаление видеото на Покам не е доказателство за СЕ понеже лампичките светеха не повече от минута. Моля за повече информация за устройството, как се стартира, има ли кондензатори и какви, колко продължителност максимум?
x_name41:
--- Цитат на: HristoDimovHristov в Ноември 08, 2014, 03:25:05 pm ---Честито Pokam, Поздравления, качвам видеото ви и във форума да не се загуби случайно
http://vbox7.com/user:pokam?p=allvideos
За да се продължи делото ви, Предлагам да си намерите няколко последователи от форума и да ги обучите, да успеят, да повторят и те това, което показвате на видеото си. После на свой ред и те да обучават останалите, докато накрая всички вече имаме желаната СЕ. Нещо като Мултилевел Маркетинг системата ? само че да се предават знания, а не с цел търговия...
--- Край на цитат ---
Христо, как може да се вързвате на подобни простотии?, а в същото време вие сам изложихте идеята, че във фенерчето си Роман използва йонистори, не говори добре за вас, а такива като Покам е редно и справедливо да получат бан за несериозно отношение и подвеждане
Pokam:
Специално за безименния колега :D Сменихме капацитетите с НЕПОЛЯРЕН!
Къде са йонисторите?
http://www.vbox7.com/play:2ff4f778fd
x_name41:
--- Цитат на: x_name41 в Ноември 08, 2014, 03:58:23 pm ---Христо, как може да се вързвате на подобни простотии?, а в същото време вие сам изложихте идеята, че във фенерчето си Роман използва йонистори, не говори добре за вас, а такива като Покам е редно и справедливо да получат бан за несериозно отношение и подвеждане
--- Край на цитат ---
като посочих йонистор, имах предвид суперкондензатор (кондензатор със много голям капацитет), дали ще е суперкондензатор или неполярен кондензатор е все тая, и в двата случая се съхранява определено количество енергия. Вижте Покам, не си правете ташак по подобен начин, безсмисленно е, вие всъщност мамите себе си!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия