Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

генераторът на Руслан Кулабухов

<< < (25/170) > >>

anton:
Не ти е настроен генератора !
Относно "Тесловски" какво имам предвид.
Преръйвател , пачки с импулси, 50нц. А вътре честотата която резонира бива и на която е настроен качера.Така и изходното напрежение ще е 50хц. И тока ще е пъти по голям и синхронизирането ще стане елементарно просто без тонове платки и настройки.
Поне до тук разбрахме принципа. Руслан казва Дерзайте.
Много е прав, най важното е принципа , ефекта от него е ясен.

coke2k:
Още съвсм малко с кондензатора трябва да се натамани и мисля, че ще стане. Честотата на генератора с многооборотен тример я глася, ама не знам защо при мен картината се получи на около 32кхз. Генератора консумира около 1 ампер.

anton:
Колко метра е бифа ?

coke2k:
гранатата е 70 м , бифилярната беше 35м, днес развивах 2 пъти и сега е около 20 ..... не знам точно.

mito_kupona:

--- Цитат на: coke2k в Октомври 25, 2014, 06:26:26 pm ---гранатата е 70 м , бифилярната беше 35м, днес развивах 2 пъти и сега е около 20 ..... не знам точно.

--- Край на цитат ---
Здравейте борци за свободна енергия, нещо бъркаме понятията. Гранатата това е бифилярната бобина, която се навива да речем с 40 метра проводник. Руснаците я наричат „граната“ защото много прилича на старите военни гранати, има почти същата форма и от там я наричат „граната“. А другата бобина, която се навива до средата на „гранатата“ в два или три слоя с 20 метра проводник, Руслан я нарича индуктор.
   Нека да изясним понятията, защото, когато се представят осцилограми се получава объркване.
   Борбата продължава.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия