Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (169/255) > >>

Радико:
Размишлявам върху хипотезата на GreenHulk, Хипотезата защото и това което представих аз и това на atos  са само хипотези предвид тяхната недоказаност.   Та ако тази хипотеза е факт тя си противоречи със идеята че сме заробени и сме тоби на съответните извънземни, независимо дали имат материален или друг характер. Значи те са ни създали преди да кажем 50-60 хиляди години за които ние сме успели да стигнем до сегашното ниво и сме сравнително продуктивни за тях благодарение на технологичния скок в последни времена.
Добре и за чих дявол са чакали до сега за да станем достатъчно ефективни защо не са форсирали процеса по "узряването ни" ами са ни оставили са се развиваме на самотек.
Аз лично се сещам само за един рационален отговор:
 Ние не сме изобщо роби или някакви същества предназначени за експлоатация по какъвто и да е начин. Ако приемем, че планетата земя е нещо като аквариума с рибки в хола, нещо като зоопарк ако щете, то тогава хипотезата на GreenHulk става напълно рационална.
До тук 2/1 срещу робството.

edin:
2/1 е за теб. За другите може да е друг резултатът.

Радико:
Явно тези за които е друг си пазят това което знаят за себе си. А във темата за момента е 2/1

GreenHulk:
Силно съм резервиран, чее "оцеляли извънземни" дават "интервта" - това е по-скоро опит за манипулация някой да си наложи манипулациите с опит за подсилване от извънземен авторитет. :o

Развитие на хората е имало от милиони години, просто не винаги те са имали същитете тела като сегашните хора, също така условията на Земята са били много по-различни. Сегашната човешка раса е пета подред и предстои да бъде формирана шестата. По време на четвъртата - "лемурийската" се е случило събитие условно обозначавано в Библията кат "грехопадение" или повлияване на хората от луциферистични същества. С което им е дадена някаква свобода, но срещу определена цена - последствия - смъртта, разделението на полове, по-късно и разделението на езиците.
Но преди около 2000 години се е случило важно за Земната еволюция събитие, с което тя е поела възходяща посока.
Разбира се, личните усилия са много важни и веднъж седмично посещаване на църква + запалване на свещичка от 20 стотинки може да е доста недостатъчно.

Само да спомена че това не е моя "хипотеза", а преразказ на неща дадени в Езотеричната Наука от Посветен - някой който може да вижда в общото Информационно поле. Хубавата новина е че има методи за развитието на тази способност и тя може да е от съществено значение за оцеляване в бъдеще.

Радико:

--- Цитат ---взели една група и са ги генноинженирали после са ги върнали на Земята
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---като продължителността на живота е съкратена умишлено за да се забърза еволюцията това говорят рептилите:
--- Край на цитат ---
Ето един типичен пример за психарско изказване който много хора като locco подемат без да го анализират и допринасят неволно за разпространението на такива психариий
Каква еволюция аджеба ще чакам аз когато имам на разположение генно инженерство. Та нали генното инженерство има за цел да замести прекалено бавните еволюционни процеси със бързо даже мигновенно "революционно" вмешателство.
Извода е че не рептилите а шизофренията му говори на тоя. А освен тазбира се ако не е редактор или някакъв друг персонал във "феномен" или "психо" и да се забавлява изследвайки колко големи глупости биха прочели и приели читателите им.   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия