Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (164/255) > >>

бай Теню:
Малко драпаници и откровения преди и след брекзита м/у сърове в английският парламент.

-Винаги ли сте толкова глупав, или днес е по-особен случай?

-Изпитвам непреодолимо желание да ви фрасна един в лицето, но пък защо да ви правя услугата да ви разкрасявам?

-Умът не е всичко. А във вашия случай си е направо нищо!

-Внимателно, не позволявайте на мозъка да влезе в главата ви!

-Харесвате ми. Но пък хората казват, че имам отвратителен вкус.

-Вашите родители никога ли не са ви молили да избягате от вкъщи?

-ако изглеждах като вас, щях да дам родителите си под съд!

-Нима все още обичате природата като се има предвид какво ви е причинила?

-Не зная какво точно ви прави толкова глупав, но наистина работи!

-Питате ме как съм? Не толкова добре, колкото бих искал, но и не толкова зле, колкото на вас ви се иска.

- Като ви гледам, се съгласявам с теорията,че някои хора са произлезли от маймуната по-късно от колкото други                                                                                                                     Карайте се ама не се бийте.

Laic:
      Здравей Атос,
      трябва ли тази твоя теза,

--- Цитат на: atos в Юли 24, 2016, 12:48:53 pm ---Изобщо не става дума ЗАЩО и как са наложени разни морални норми и т.н.!
Не става и дума, дали можеш да ги заобиколиш или не и дали ги спазваш доброволно!
Става въпрос, че ги ИМА! И това е факт!
--- Край на цитат ---
      да ме кара да се замисля, кой в действителност е истинския СЪЗДАТЕЛ и АДМИНИСТРАТОР на този форум, имайки предвид това: http://mazeto.net/index.php/topic,8592.msg54401.html#msg54401 ???
     Нима  Този, който е писал това,  е от  ИМПЕРИЯТА на Орион или с благословията на някой от "там"???

edin:
Аз лично познавам един орионец и го казвам съвсем сериозно. В човешко тяло е тук, защото е наказан за бунт, срещу системата. Има частично запазени спомени. Българин е и живее в Испания.
Земята е затвор за непокорните, критикарите и откровените престъпници.

dmitarp:

--- Цитат на: edin в Юли 25, 2016, 01:57:23 pm ---Земята е затвор за непокорните, критикарите и откровените престъпници.

--- Край на цитат ---
Извод всички на Земята са престъпници или непокорни, а не роби.

edin:
Понятията не се изключват взаимно. Роби са.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия