Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (145/255) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Октомври 06, 2015, 09:24:13 pm ---EDM electronics
В кварталният клуб на БСП - БКП ли те инструктират да пишеш тези неща.

--- Край на цитат ---
Брейййй..., Радико , разкри ме  :D. Признавам интелигентен си, само ти от всички успя да ме припознаеш с БКП, макар и толкова умело да го прикривах  :D. Да, имам поръчение от БКП да пиша във форума с определена цел, която ти като начетен, анализатор и прогнозист така бързо разбра  :D.
Чудиш се защо се смея ли  :D, тъй като си умен би трябвало да знаеш вече кои ме разсмиват. Плевналиев и др. като него... - умните хора. :D
Писал си долу в ника си "Бивш РОБ.....". Как да не се смея на такова самоопределение? Не че не е вярно, а нещо повече, ти си и настоящ и бъдещ такъв. Няма такова нещо, като бивш роб, както няма и бивш полицай и бивш член на БКП  :D. Когато робът обича и защитава своя поробител, той задължително се диагностицира от медиците-политолози със "Стокхолмския синдром". Не веднъж си призовал и от трибуната на форума, българите да напускали потъващия кораб БГ и да бягали в чужбина, както и неолибералните ти идеали за глобализма и пълното заличаване на националната идентичност. Това е типично само за една мишка.

--- Цитат на: Радико в Октомври 06, 2015, 09:24:13 pm ---Във времето на тоталитаризма. В магазина на МОТОТЕХНИКА влиза мъж и казва на продавача:
- Искам да си купя \"ЛАДА\".
- Много добре! А какъв цвят желаете?
- Червена, моля.
- Добре, платете на касата 7800 лева.
- А кога ще си получа колата?
- Такаааааа, днес е 12 октомври 1975 година. Елате на 12 септември 1985 година.
- Извинете, а преди или след обяд да дойда?
- Че какво значение има, това е след 10 години!!???
- Не, бе, защото на тази дата преди обед ще идва водопроводчикът...

--- Край на цитат ---

Този цитат ясно показва идеалистичните подбуди. Това е мечтата на гладния българин, да си купи западна кола и цветен телевизор, начин да се постигне щастие. Какви примитивни подбуди... :D ... какво друга да кажа  :D

Тук не обсъждаме миналото, а настоящето. И никой не е хвалил руското, а се критикува американското - колонизаторското и как народа беше излъган. Чакаме 25 г. да дойдат у нас западните технологии, да имаме по-модерни фабрики от преди, а стана така, че не само, че няма такива технологии, ами няма и фабрики. А това което остана, печелившото се ограби от чужденци - чужди компании. Икономиката се крепи на труда на робите, които работят в Западна Европа и внасят свежи пари отвън. Иначе признавам, "многобройните" ти доказателства в лицето на милиардера Иван Зографски потвърждават, че "голяма" част от българския народ е преуспял на запад.  :D Хайде да се юрнем всички на запад, всички да станем милиардери, като Зографски  :D.
Но стига толкова, прекалено внимание ти отделих, а това трябва да бъде чест за тебе. Ти не си фокуса на темата.

По същество:
Една моя съпартйка от БКП -  Миглена Кунева  ;), много се издигна в политиката и най-вече в бизнеса, и аз като един завистник реших да я издам, откъде аджеба тя успява толкова много, а аз не:
Миглена Кунева сега, а преди Пръмова! Защо сменя фамилията си? Има ли тя връзка с нашата партия БКП? Каква, ако да?
Цитат от Уикипедия:
- На 22 април 1984 г. се омъжва за Андрей Пръмов, син на българския партизанин и политик от Българската комунистическа партия Иван Пръмов, председател на Централния кооперативен съюз.
- Та тя е снахата на члена на Политбюро и секретар на ЦК на БКП Иван Пръмов, един от най-приближените до Живков и суров комунист.
- Пръмов е секретар на ЦК на БКП цели 15 години.
- Неочаквано за много стари комунисти,  снахата на секретаря на ЦК на БКП Иван Пръмов – Меглена Кунева – Пръмова, още незавършила юридическия факултет, без никакъв стаж и опит е назначена за личен секретар на Теллалов и водещ юрист на казионния Комитет по правата на човека.
- Комитетът по правата на човека е под опеката на Секретариата на ЦК на БКП и под „методичното“ ръководство на вътрешния министър Димитър Стоянов и първият му заместник ген. Григор Шопов – несменяем шеф на ДС.
Назначаването на Пръмова в Комитета я прави висш партиен номенклатурен кадър, което означава, че тя е одобрена от Секретариата на ЦК на БКП. Отношение също са взели и ръководството на МВР и Колегиума на Държавна сигурност.
- И  Меглена Пръмова заема високата партийна позиция до падането на комунизма, но и тя като Телалов бързо се преориентира, сменя името си – става Кунева, но не сменя „КОТИЛОТО“си.

Ползвани материали:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%9A%D1%83%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0

http://razuznavane.com/?p=8413

edin:
http://bultimes.com/rotshild-operatsiya-chervenata-simfoniya/

dymelsoft:
http://dnes.dir.bg/news/angela-merkel-reportazh-bezhanskiat-natisk-fereje-20222286?nt=4

П.П. много и отива.....

plcsoft:
Колкото и да се дърлите и да си мерите акълите, истината е една, всяка система е заробваща. Просто методите на заробване са различни.В случая за руснаците и американците. Едните се опитват да ти вменят вина и така ти еб@т майката а, сегашните декларират свобода и те заробват най-безогледно. Защо мислите че, американското правителство пръска толкова пари и спонсорира правосъдните системи на почти всички държави коленичели пред нея като васали. Защото там е заробващата и сила. Защо мислите се бави толкова закона за  фалит на физически лица? Но, дори и да се приеме, той ще бъде толкова нереален че, роба по-добре да се самоубие отколкото да мъкне огромното си дългово бреме десет и кусур години. Така се настройват нещата. И никакво значение няма кой русофил кой русофоб. Просто едната копира каквото и е угодно от другата и го прилага при себе си в модифициран вариант. Както на нея и е угодно. Но, монетата си има и друга страна а тя е :- могат правят го. Имат ресурса, амбицията и най-вече интелекта за да си водят собствена игра и си нагласят системите както им е угодно. Ние като сме толкова добри, знаещи и можещи, защо не си спретнем една система в наша изгода а. Ами само знаем да разлайваме кучета, тези такива, онези онакива,  а ние цъфтим, вързваме и разнасяме миризмата на гюл  или нещо друго. :)

Радико:
EDM electronics
От язвителният стил който възприемаш спрямо моите писания става ясно, че малко съм попрекалил със закачките си. За което най искренно се извинявам. Всеки човек си има определени лични мотиви в някой неща които го правят по чувствителен там може и при теб да е така с тази тема поради което още веднъж се извинявам. Същото важи разбира се и за мен и аз съм чувствителен към някои определени теми, е темата политика определено не е такава за мен. Изобщо не приемам на лична основа нападките в тази тема поради което не се чувствай ни най малко длъжен да ми отвръщаш със същото. Ако изпитвам някакво малко разочарование  то е от себе си не от теб.
Само искам да направя едно малко уточнение без да ми се сърдиш от него:
Разбираш ли истинският смисъл на израза "РОБ НАСВОБОДНАПРАКТИКА" защото подозирам, не казвам че е така а "подозирам" че може би от някаква гордост и високомерие не си се замислил сериозно върху него.
Гордостта е най смъртният грях от всичките седем. Мен лично много ме е страх да не се поддам.
Аз лично прокламирам висока степен на свобода граничеща с анархия, но това не значи, че не си давам сметка, че свобдните човешки стволови клетки не са нищо повече от една пихтия до момента в който не се откажат от свободата си за да се превърнат в разумно същество.

--- Цитат ---Ние като сме толкова добри, знаещи и можещи, защо не си спретнем една система в наша изгода а. Ами само знаем да разлайваме кучета, тези такива, онези онакива,  а ние цъфтим, вързваме и разнасяме миризмата на гюл  или нещо друго. :)
--- Край на цитат ---
Ами опитвам се plcsoft даже направих и специална тема за целта, но за сега явно интереса е много повече зрителски отколкото с желание за екшън.   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия