Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (144/255) > >>

Радико:

--- Цитат ---И сега, когато България се управлява от една проционистка, фашистка продажна мафия вече 26 години, 95 процента от българите, са за Русия.
--- Край на цитат ---
Ха ха ха
проционистка означава и проруска защото ционистите управляват Русия В любимата ви Русия има два вида хора Ционисти и мужици. Шапка свалям на руските мужици които са се записали доброволци да ни освободят те са ни братя както по кръв така и по вериги. Но тези които бяха на власт в Съветският съюз през 1944, както и сега в Русия. Тях не мога да нарека братя.
За теб и за EDM electronics не знам, може и да са, на мен не са ми братя.

Радико:
Във времето на тоталитаризма. В магазина на МОТОТЕХНИКА влиза мъж и казва на продавача:
- Искам да си купя \"ЛАДА\".
- Много добре! А какъв цвят желаете?
- Червена, моля.
- Добре, платете на касата 7800 лева.
- А кога ще си получа колата?
- Такаааааа, днес е 12 октомври 1975 година. Елате на 12 септември 1985 година.
- Извинете, а преди или след обяд да дойда?
- Че какво значение има, това е след 10 години!!???
- Не, бе, защото на тази дата преди обед ще идва водопроводчикът...

nizo:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1691544

juliang:

--- Цитат на: nizo в Октомври 06, 2015, 11:56:51 pm ---http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1691544

--- Край на цитат ---
Е не ... честно ... задавих се с бирата кат го видях това. Тоя шут да има 50% одобрение?!? Бива, бива "подбутване" на рейтинга, но това вече е тотално нереално. Нямам начин да има толкова много малоумници в тая държава.

П.С. Ае Низо, що не казваш че статията е от 2012 та година бре... :)

GreenHulk:

--- Цитат на: juliang в Октомври 07, 2015, 12:13:58 am ---Е не ... честно ... задавих се с бирата кат го видях това. Тоя шут да има 50% одобрение?!? Бива, бива "подбутване" на рейтинга, но това вече е тотално нереално. Нямам начин да има толкова много малоумници в тая държава.

--- Край на цитат ---

статията е стара. аз бих шифтнал битовете надясно  ;D

--- Цитат ---Тате, какво трябва да продаваш, за да можеш да си купиш скъпи коли, яхти, хотели? - Родината, сине, родината.
--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия